Kako bi poboljšala šanse da zatrudni, Molly potiče Mikea da zajedno s njom prestane piti kofein i počne jesti zdravu hranu.

3. sez., 11.-12. ep. - 9. studenog

Kako bi poboljšala šanse da zatrudni, Molly potiče Mikea da zajedno s njom prestane piti kofein i počne jesti zdravu hranu, zbog čega oboje pate.

Mike želi iznenaditi Molly za rođendan, ali planovi se izjalove nakon što pojede sladoled koji je pripremio Victorijin prijatelj Tom (DAVE "GRUBER" ALLEN).


3. sez., 13.-14. ep. - 10. studenog

Mike započinje s renovacijom podruma sa željom da ga pretvori u dnevnu sobu, no čini se da radovi nisu jednostavni kao što je mislio. U međuvremenu Carl poziva Samuela da mu postane cimer.

Mike i Molly nagovore Harryja (DAVID HIGGINS) da pozove Victoriju na spoj za Valentinovo. Svi se šokiraju kada ona pristane. U međuvremenu Carl uvjerava Samuela da će upoznati žene u samoposlužnoj praonici rublja.


3. sez., 15.-16. ep. - 11. studenog

Mike odlazi u kliniku za plodnost kako bi provjerio je li sve u redu s njegovim plivačima. Istodobno Vince prodaje usisivače od vrata do vrata.

Nakon što se posvađa s Mikeom, Molly uživa u trošenju.


3. sez., 17.-18. ep. - 12. studenog

Carl i Samuel organiziraju zabavu za Dan sv. Patrika u nadi da će upoznati žene.
U međuvremenu Molly otkriva Mikeu sočne detalje o svojim zabavama u prošlosti.

U želji da dokaže da nikada nije kasno za tulumarenja, Molly odlazi zabaviti se s Victorijom i njezinim prijateljima. Mike moli šefa da mu pomogne namjestiti poslove u nadi da će zaraditi nešto novca.


3. sez., 19.-20. ep. - 13. studenog

Iako je Mikeova jedina rođendanska želja da mu se žena i majka slažu, Molly i Peggy to nikako ne ide od ruke. Istodobno se Carl i Samuel bore za istu ženu.

Nakon što je saznala da je Joyce morala odustati od svojih talenata da bi se posvetila djeci, Molly odluči da će se ona i Mike baviti hobijima prije nego što postanu roditelji. Na kraju Molly tjera Mikea da počne voziti koturaljke!

 

 

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju