U prvoj epizodi treće sezone, Mike i Molly odlaze kući s medenog mjeseca i kreću u zajednički život kao bračni par.

3. sez., 1.-2. ep. - 2. studenog

U prvoj epizodi treće sezone, Mike i Molly odlaze kući s medenog mjeseca i kreću u zajednički život kao bračni par. Mikea je njihovo putovanje u Pariz potaknulo da promijeni svoj život i počne putovati svijetom, a Molly se pita kako su se njihovi prijatelji i obitelj snalazili dok njih nije bilo.

Kada Vincea ukoči u leđima, Joyce odjednom nestane i ostavlja Mikea i Molly da se brinu za njega. U međuvremenu, novom bračnom paru teško pada pisanje pisama zahvale gostima njihova vjenčanja.


3. sez., 3.-4. ep. - 3. studenog

Molly se uzruja kada pregleda fotografije s vjenčanja i shvati da Mike na svakoj slici ima otvorena usta ili zatvorene oči. Carl postane ljubomoran kada se vrati Christinin bivši suprug.

Mike i Molly odluče da je pravo vrijeme da porade na djetetu. Carl se uzruja kada sazna se Molly još uvijek druži s Christinom, nakon njihova prekida.


3. sez., 5.-6. ep. - 4. studenog

Mike je stavljen u neugodnu poziciju kada njegova majka počne izlaziti s njegovim šefom, usprkos tome što se Mike tome protivi. Gerald McRaney pojavljuje se u gostujućoj ulozi Mikeova šefa i šefa policije Patricka Murphyja.

Molly organizira rasprodaju starih stvari jer osjeća da je kuća natrpana nepotrebnim predmetima. Međutim, što će izbaciti – Mollyne stare cipele za plesanje stepa ili Mikeove stare koturaljke? Mike i momci vode Carla u ribolov da prestane razmišljati o Christini.
 

3. sez., 7.-8. ep. - 5. studenog

Mike se razboli na Dan zahvalnosti, a Molly je potajno sretna zbog toga jer to znači da neće morati kuhati, sve dok Vince ne pozove svojega brata Frankiea (Jon Polito) na domaći blagdanski obrok.

Kada Mike postane nervozan jer Molly nije zatrudnjela nakon nekoliko tjedana pokušavanja da zatrudni, okreće se Cralu i Samuelu za savjete.

 

3. sez., 9.-10. ep. - 6. studenog

Može li Mike postati detektivom? Molly ga potiče da to i učini, no stres koji sa sobom nosi polaganje prijamnog ispita ima loše posljedica na njihovu vezu.

Mike se odijeva u Djeda Mraza, no više se osjeća kao Grinch jer ne može obuuzdati svoje frustracije zbog Mollyna neumjerenog trošenja na Božićne poklone.

>>>> Mike i Molly, 9.-13. studenog

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju