Ne propustite petu sezonu serije 'Medij' u kojoj se glavna glumica Patricia Arquette okušala i kao redateljica. Od 23. svibnja na Novoj TV!

5.sezona, 5.epizoda - ponedjeljak 6. lipnja
Devalos (Miguel Sandoval) moli Allison (Patricia Arquette) da pomogne njegovu prijatelju da nađe svoju kćer koja je napustila grad bez objašnjenja. Allisonini snovi i istraga upućuju na supruga mlade žene kao osobu odgovornu za nestanak, no nakon razgovora s majkom nestale (dobitnica nagrade Emmy Blythe Danner), promijeni mišljenje. U međuvremenu, Joe (Jake Weber) shvati da pati od nedostatka sna, a Scanlon (David Cubitt) i Lynn (Tina DiJoseph) naiđu na veliku zapreku koja ima trajne posljedice na njihovu vezu.

5.sezona, 6.epizoda - utorak 7. lipnja
Allison (Patricia Arquette) probudi potres nakon što je sanjala apokalipsu i uvjerena je da to znači da je kraj blizu. Snovi toliko počnu proganjati Allison da postane opsjednuta pripremama za kraj civilizacije, stvarajući zalihe i tražeći savjete od čovjeka koji je stručnjak za preživljavanje. U međuvremenu, Ariel (Sofia Vassilieva) privuče student koji traži pomoć iz geometrije i da ode s njim na spoj.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju