Ne propustite petu sezonu serije 'Medij' u kojoj se glavna glumica Patricia Arquette okušala i kao redateljica. Od 23. svibnja na Novoj TV!

19.ep - ponedjeljak 25. srpnja
Allison sanja kako netko ubija njezinu obitelj i počne sumnjati u ubojicu povezanog s drogom, a bolest ugrožava njezin život.
Allyce Beasley („Moonlightining“) u gostujućoj je ulozi bankovne službenice Ruth Boddicker, a Willie Garson („Seks i grad“) pojavljuje se kao g. Hitchens.
Allison sanja kako nepoznati čovjek ubija njezinu obitelj pa počne sumnjati na ubojicu povezanog s meksičkom narkomafijom koji je ubio detektiva. Također, Allison otkriva da ima bolest opasnu po život.

5.sez., 1.ep - utorak 26. srpnja
Allison (Patricia Arquette) pokušava pomoći Devalosu (Miguel Sandoval) da riješi nedavno ubojstvo sestre njegove prijateljice, no njezini snovi upućuju na prijateljičina prvog muža Nathana koji je poginuo u prometnoj nesreći prije dvije godine. Slučaj krene neočekivanim smjerom kad sazna više o sadašnjem suprugu prijateljice, Joelu (Max Casella). U međuvremenu, Bridgette (Maria Lark) poslana je u ravnateljev ured zbog slikanja aktova svog profesora likovnog.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju