Dvije potpuno različite sestre i jedan šarmantni muškarac glavni su protagonisti nove uzbudljive priče o životu i ljubavi u turskom hitu.

63.ep. - 4. kolovoza

Selma nastoji uvjeriti prijateljicu da su se Jigitovi osjećaji prema njoj promijenili. Na taj način namjerava ih razdvojiti za sva vremena. Slijedeći majčin savjet, Hava se odlučuje posvetiti Jigitu, no ne zna ništa o djeci i majčinstvu. Sultan je nespokojna zbog Havina ponašanja i ozbiljno razmišlja o suradnji s Džunejtom ne bi li je ušutkala. Hava zna za to i iznova se sukobljava s tetom. Sultan će iskoristiti svoj najjači adut i osvetiti se Havi. Ruzgara odvode u bolnicu, misli se da se otrovao hranom.

64.ep. - 5. kolovoza

Svi sumnjaju na Havu. Liječnik u međuvremenu primjećuje da Ruzgarova krvna grupa ne odgovara krvnim grupama njegovih roditelja. Ne želi pogriješiti pa ispita Ruzgarovu i Havinu krvnu grupu. Pitanje je trenutka kad će shvatiti da Jusuf nije Ruzgarov biološki otac. Ako nešto ne učine, Jusuf će shvatiti da je rezultat DNK-analize bio promijenjen.

65.ep. - 6. kolovoza

Jigit pomogne Selmi da napravi test za trudnoću. Test je pokazao da je trudna. Jigit želi da ode na pobačaj, no ona je odlučila da će roditi. Jusuf je saznao da je Remzi prodao ogrlicu koju je dobila na zarukama te od Have pokušava doznati istinu. Pita Havu da mu kaže je li mu kad lagala i zašto je to učinila. Hava nije sigurna na što misli, stoga mu ništa ne odgovori.

66.ep. - 7. kolovoza

Jusuf je izvan sebe od ljutnje i dolaze do točke u kojoj razmišljaju o rastanku. I kao da to sve nije dovoljno, sama biva prisiljena Jusufu predati rezultate DNK-analize. Havini snovi o sreći ovaj su put uistinu ugroženi. Jusuf je shvatio da su rezultati DNK-analize promijenjeni. Hava se uspaničila, traži pomoć od tete. Sultanin plan za osvetu nesmetano napreduje. Uživa u činjenici da je Hava u teškoj situaciji.

67.ep. - 8. kolovoza

Džunejt traži da mu Remzi u roku od dva tjedna vrati novac i prijeti mu da će u protivnom reći Havi da je potrošio novac, a Jusufu da mu je on dao novac za zaruke. Remzi mora što prije skupiti novac.  Jusuf odlazi na policiju i podnosi prijavu. Policija ispituje sve u kući. Hava i Sultan raspravljaju o situaciji i posvađaju se, a Džemile slučajno čuje da su njih dvije promijenile izvještaj DNA- analize.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju