Dvije potpuno različite sestre i jedan šarmantni muškarac glavni su protagonisti nove uzbudljive priče o životu i ljubavi u turskom hitu.

58.ep. - 28. srpnja

Jusuf sa sigurnošću zna da je Remzi smogao novac za zaruke. Nudi mu pomoć vezano za novac za zaruke, no Remzi tada izmisli kako mu je Toprak dala novce. Međutim, Havi će reći istinu. Što će Hava učiniti kad to čuje? Prisiljena je riješiti problem za koji je kriv njezin otac. K tome, dio novca već je potrošen. Hava je skupila novac i želi ga vratiti Džunejtu. Nije svjesna da će na dan njezinih zaruka izaći pred suca kako bi bio oslobođen. Hava i Jusuf suočeni su s opasnošću.

59.ep. - 29. srpnja

Fehmi osujeti Mehmetove i Džunejtove planove. Džunejt više nema strpljenja čekati. Hava toga nije svjesna. Vrlo je sretna i čeka da uzvanici dođu, ali ljubomorna je zbog toga što su Toprak i Jusuf bliski. Havina i Jusufova zajednička sreća posve je shrvala Toprak. Ne zna kako će podnositi teret svoje zaljubljenosti nakon što se Hava i Jusuf vjenčaju.

60.ep. - 30. srpnja

Na sestrinim zarukama Toprak doživi čitav niz slučajnosti koje će joj promijeniti život. Jusufov brat došao je u Istanbul na zaruke. Toprak mu se jako svidjela. Svi su potreseni zbog Toprakina odlaska iz konaka. Ruzgar se nikako ne može naviknuti da njegove dojilje nema. Neprestano plače. Zahvaljujući Sultan, Jusuf je shvatio da je Toprak otišla zbog Have.

61.ep. - 31. srpnja

Da bi se obranila, Hava kaže da se njezina sestra zaljubila u Jusufa. Jusuf u to ne vjeruje niti je u stanju prihvatiti to objašnjenje. Dvoje zaljubljenih posvađa se kao nikad dotad. Hamijet se i dalje nastoji riješiti Have. Potencijalnu snahu, koju je sama izabrala a da to nikomu nije rekla, uz Mehmetovu pomoć zapošljava u tvrtki. Mehmetu je potrebna pomoć i rado prima Bade na posao. Munever ne zna zašto je Jigit pobjegao od nje. Selma nastoji uvjeriti prijateljicu da su se Jigitovi osjećaji prema njoj promijenili.

62.ep. - 1. kolovoza

Na taj način namjerava ih razdvojiti za sva vremena. Slijedeći majčin savjet, Hava se odlučuje posvetiti Jigitu, no ne zna ništa o djeci i majčinstvu. Sultan je nespokojna zbog Havina ponašanja i ozbiljno razmišlja o suradnji s Džunejtom ne bi li je ušutkala. Hava zna za to i iznova se sukobljava s tetom. Sultan će iskoristiti svoj najjači adut i osvetiti se Havi. Ruzgara odvode u bolnicu, misli se da se otrovao hranom. Svi sumnjaju na Havu.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju