Bade, koja nastavlja raditi za obitelj Handžioglu, postaje prava noćna mora za Havu. Hava ne zna što da učini.

78.ep. - 25. kolovoza

Bade, koja nastavlja raditi za obitelj Handžioglu, postaje prava noćna mora za Havu. Hava ne zna što da učini. Ovaj se put nada da će joj Hamijet pomoći. Nije ni svjesna da Hamijet zamišlja Bade kao svoju snahu i da daje sve od sebe da ona postane djelom njezine obitelji. Iako je Sultan pokušala upozoriti nećakinju, ona je odlučila vjerovati svekrvi.

79.ep. - 26. kolovoza

Iako to nije želio, Jusuf je Badi morao dati otkaz. Osjeća grižnju savjesti zbog toga i traži način da joj se iskupi. U međuvremenu odnos između Mehmeta i Bade postao je mnogo prisniji. Bade u Mehmetu vidi prijatelja i nije svjesna što on osjeća prema njoj. Gost koji u ponoć dolazi u konak obitelji Handžioglu sve je iznenadio. Jilmaz je shvatio što Hamijet pokušava učiniti te je prilično grubo upozori.

80.ep. - 27. kolovoza

Hava će shvatiti da joj je Sultan jedini saveznik. Hava je vidjela Hamijetino pravo lice. Jusuf, Mehmet i Bade spremaju na desetodnevni posjet sajmu u Izmiru, no Hava i Hamijet imaju drukčije planove. Hava pod svaku cijenu mora spriječiti Jusufa da ode na sajam, a Hamijet želi samo da Bade i Jusuf sami odu na sajam. Mehmetova prošlost ima važnu ulogu u Hamijetinu novom planu.

81.ep. - 28. kolovoza

Hava se pokušava zbližiti s Bade te je pita što misli o Mehmetu, ali odgovor koji dobije nije očekivala. Jusuf i Bade stalno su zajedno, što izluđuje Havu. Jusuf nehotice sazna neke stvari o Badinoj majci. Svim srcem pružat će potporu Bade. Sve zanima tko će se ukrcati na avion za Izmir... Jusuf i Bade sami su na sajmu. Ta situacija izluđuje Havu i Mehmeta. Hava će svu svoju ljutnju iskaliti na Hamijet.

82.ep. - 29. kolovoza

Jusuf i Bade sami su na sajmu. Ta situacija izluđuje Havu i Mehmeta. Hava će svu svoju ljutnju iskaliti na Hamijet. Suočena s prijetnjama morat će se što prije riješiti Have. Ovaj put situacija se neće razvijati u Hamijetinu korist. Žandarmerija ima nove osumnjičenike u vezi s napadom na Havu te su je pozvali na prepoznavanje. Hamijet će se pridružiti svojoj snahi, ali joj se to nimalo neće svidjeti.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju