Jigit se obraća Munever kako bi njezinu ljubav stavio na kušnju. Hoće li se Munever vratiti Jigitu kojega toliko voli?

18.ep. - 2. lipnja

Jigit se obraća Munever kako bi njezinu ljubav stavio na kušnju. Hoće li se Munever vratiti Jigitu kojega toliko voli? Hava mijenja ljubavnu taktiku, ali Jusuf je prozre. Sada je na redu Jusufu… On povlači potez kojemu se Hava neće moći oduprijeti!
Jusuf još jedanput šokira Havu uručivši joj nezaboravan dar. Hava je sada sigurna da je on zaljubljen u nju! U tom trenutku u konak stižu nalazi DNK-analize. Ti će nalazi utjecati na sudbinu Have i Toprak!

19.ep. - 3. lipnja

Toprak i Sitki se rastaju. Sučeva odluka pritom sve iznenadi… Na sudu će i Remzi pokazati svoje pravo lice. Mehmet predano prati tragove koje Hava ostavlja za sobom. Na putu je rasplet igre koju Hava igra s Jusufom. Džunejt misli da ga je Remzi prijavio. Kako bi mu se osvetio, traži Havinu pomoć. Hava će ga itekako stjerati u kut...

15.ep. - 4. lipnja

Jigit saznaje veliku tajnu koja bi mogla dovesti do raskida zaruka Munever i Ujgara, a kako bi to nekomu povjerio, obraća se Hamijet! Jusuf poziva Havu na večeru. Hava je sigurna da je Jusuf želi zaprositi. Međutim ondje je dočeka posve drukčije iznenađenje.

21.ep. - 5. lipnja

Jusuf testira pomoću darova koje joj šalje. Hava pak nema pojma da je izvrgnuta velikoj kušnji. Sitkijeva majka Sabrije dogovara se s Hamijet. Toprak je prisiljena vratiti se kući. Sitki gubi kontrolu. Toprak se u trenutku velike smetenosti nađe licem u lice s Jusufom.
Remzi biva prisiljen dopustiti Havi da se zaruči za Džunejta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju