Jusuf odlazi na policiju i podnosi prijavu. Policija ispituje sve u kući. Hava i Sultan raspravljaju o situaciji i posvađaju se, a Džemile slučajno čuje da su njih dvije promijenile izvještaj DNA- analize.

68.ep. - 11. kolovoza

Jusuf odlazi na policiju i podnosi prijavu. Policija ispituje sve u kući. Hava i Sultan raspravljaju o situaciji i posvađaju se, a Džemile slučajno čuje da su njih dvije promijenile izvještaj DNA- analize. Pinar je spriječi da to kaže Jusufu i savjetuje joj da se ne zamjeri Havi i Sultan. Džemile je prisiljena šutjeti. Hava je ostala posve sama i ne može se izvući iz te situacije. Preklinje Sultan da joj pomogne. Sultan joj kaže da će joj pomoći ako joj prepusti 25-postotni udio u tvrtkama koje pripadaju obitelji Handžioglu.

69.ep. - 12. kolovoza

Hava je posve bespomoćna i pristaje na njezinu ponudu. Sultan i Hava svu krivnju svale na Toprak. Jusuf im isprva ne vjeruje, ali poslije ga uspijevaju uvjeriti da je tako.
I baš kad su njih dvije već pomislile da su se izvukle, Džemile odluči poslušati glas savjesti i sve reći Jusufu. Havu, koja je svu krivnju svalila na Toprak i pokušava se izvući iz bezizlazne situacije zbog DNA-analize, grize savjest.

70.ep. - 13. kolovoza

Džemile Jusufu otkrije čitavu istinu. Jusuf je šokiran i zahtijeva objašnjenje od Have. Hava može samo poricati optužbe. Odluči riskirati kao nikad do sad i vrati svoj zaručnički prsten Jusufu... Mehmetovo oduševljenje marljivom Bade svakoga je dana sve veće. Munever je dosadilo da Jigit, koji u školu dolazi raditi kao učitelj, bježi od nje. Naposljetku ga uspije nagovoriti da se nađu. Sultan je smislila način kako da spasi sebe i Havu. Za to će trebati Remzija što neće biti lak posao.

71.ep. - 14. kolovoza

Hava se pristaje naći sa Džunejtom, kako bi ga odvratila od konaka. Džunejt od nje traži da mu vrati novac koji je dao za njezine zaruke te prijeti da će, ako mu ga ne da, sve reći Jusufu. Havi je dosadilo neprestano lagati, ne zna kako da dođe do tolikog novca. Munever je saznala što se događa te odlazi k Selmi po objašnjenje. Tijekom njihove prepirke, Selmina majka čula je da je njezina kći trudna.

72.ep. - 15. kolovoza

Selma ima dvije mogućnosti. Ili će uvjeriti Jigita da je vrijeme da se vjenčaju ili će otići na pobačaj. Munever se izjada svomu bratu i kaže mu za Selmu i Jigita. Jusuf poludi kad sazna što se događa. Hamijet tijekom objeda nastoji potaknuti Jusufa i Bade da se zbliže. To je promaknulo samo Jusufu. Sultan Havu upozori na Bade, ali ona to ne shvati ozbiljno.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju