Suočena s prijetnjama morat će se što prije riješiti Have. Ovaj put situacija se neće razvijati u Hamijetinu korist. Žandarmerija ima nove osumnjičenike u vezi s napadom na Havu te su je pozvali na prepoznavanje.

83.ep. - 1. rujna

Suočena s prijetnjama morat će se što prije riješiti Have. Ovaj put situacija se neće razvijati u Hamijetinu korist. Žandarmerija ima nove osumnjičenike u vezi s napadom na Havu te su je pozvali na prepoznavanje. Hamijet će se pridružiti svojoj snahi, ali joj se to nimalo neće svidjeti. Mehmet je pozvao Džunejta u tvrtku kako bi smjestio Jusufu. Nitko ne zna za to.

84.ep. - 2. rujna

Bade je zabrinuta za svoju majku i želi se prije vratiti u Ugrup. Jusuf je neće ostaviti samu… Hava je dobila što je željela te se ranije vratila u Ugrup. No ovaj dolazak neće zapamtiti po dobrome. Situacija u policijskoj postaji probudila je crv sumnje u Hamijet te se i sama daje u istragu. A stvari koje sazna natjeraju je da odluči upozoriti svoga sina. Smjesta odlazi u Jusufovu sobu.

85.ep. - 3. rujna

Hava je preduhitrila Hamijet i sve priznala Jusufu. Hamijet ne samo da odluči otjerati Havu već želi da raskine zaruke s Jusufom. Jusuf je čuo još jednu Havinu laž i ne zna što učiniti. Hava sa sigurnošću zna da joj Jusuf neće oprostiti, no u pomoć joj priskoči netko od koga to uopće nije očekivala. Hava je odahnula, no nije svjesna da su pred njom teški dani

86.ep. - 4. rujna

Pinar se više ne može nositi s grižnjom savjesti te Hamijet kaže za sve Sultanine spletke. Hava i Jusuf vrlo su sretni, razmišljaju o datumu vjenčanja i ništa ne slute. Jilmaz je od Hamijet saznao što se događa te odluči reagirati. Hava se priprema za vjenčanje, a ono što od nje traži njezin budući svekar ostavi je bez teksta.

87.ep. - 5. rujna

Hava ovaj put mora sve priznati Jusufu. U protivnom bi Jilmaz učinio sve što je potrebno da njegov sin sazna istinu. Hava je bespomoćna. Jusuf se trudi zakazati datum vjenčanja. Odlazi u bolnicu na pregled i zove Havu da se nađu, no ona nema snage za suočavanje s njime. Ništa mu neće reći te će pod svaku cijenu pokušati pronaći izlaz iz ove situacije.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju