Kada Savaš još jedanput ne dođe na dogovoreni sastanak, Jaseminino je povjerenje poljuljano. Savaš je na sto muka jer ne može Jasemin reći da je oženjen Čiček.

11.ep. - petak 2. rujna

Kada Savaš još jedanput ne dođe na dogovoreni sastanak, Jaseminino je povjerenje poljuljano. Savaš je na sto muka jer ne može Jasemin reći da je oženjen Čiček. Jasemin ima problema s povjerenje pa nastavlja lagati Savašu u vezi s djetetom. Savašev brat Mustafa donosi novi problem obitelji. Tihi telefonski pozivi koji se nižu jedan za drugim čine Jasemin napetom. Savaš burno reagira na Šahnurinu laž da je Čiček trudna. Savaša uznemiri posjet Čičekinih roditelja. Savaš se sprema na zajednički život s Jasemin, a njegovo ponašanje uništava Čiček.

GLEDALI STE OVAJ TJEDAN:

7.ep. - ponedjeljak 29. kolovoza
Jasemin u trenutku kada se najmanje nadala pred sobom ugleda Savaša i istodobno je iznenađena i uznemirena. Jasemin ubrzano napreduje u poslu što uzrokuje porast napetosti u agenciji. Jaseminino srce izgara od čežnje za sinom Omerom. Šahnur odlazi u Van no ondje nije primljen s poštovanjem kao prije. Zbog svoje želje za unukom sve više radi pritisak na Savaša i Čiček. Čiček je razočarana jer od Savaša ne dobiva pažnju koju je očekivala. Savaš je sretan što je pronašao Jasemin i time dobio priliku da joj izjavi ljubav, no dočeka ga reakcija kojoj se nije nadao...

8.ep. - utorak 30. kolovoza
Savaševa odlučnost zbunjuje Jasemin. Čiček se trudi skriti ljubav koju gaji prema Savašu. Jako je nesretna zbog nepravde koju joj nanose ukućani te Savaševe ravnodušnosti. Savaševa sestra Nazan iznenadi sve svojim novim ispadima. Osoba s kojom se Jasemin iznenada susretne da joj zbunjujuće informacije o Savašu. Jasemin majci prizna da je pronašla oca svoga djeteta i dočeka je neočekivana reakcija. Jaseminino napredovanje u agenciji najviše smeta njezinu šefu Bori. Fotografija Čiček i njezina prijatelja snimljena na fakultetu donosi velike nevolje obitelji...

9.ep. - srijeda 31. kolovoza
Savaš se lati oružja kako bi oslobodio Čiček njezina oca. Savaševe brojne žrtve osnaže Čičekinu nadu u njegovu ljubav. Jaseminin i Savašev prvi pravi izlazak završi razočaranjem. Nazan se nakon svih nepravdi koje joj je nanijela odluči sprijateljiti s Čiček. Šef Bora uznemiren je Jasemininim napredovanjem u poslu pa pronađe doušnika. Azra, koju žele otpustiti iz agencije, iznenadi sve. Čiček je uznemirena zbog očevih prijetnji i ne može biti sigurna u Savaševe osjećaje pa se odlučuje na opasan korak. Savašev život postaje sve teži na svim poljima, ali Jasemin priređuje iznenađenje od kojeg će joj zaigrati srce...Vidjet ćemo kako će Savaš iznenaditi Jasemin, ali i kakav su trač izmislili o Jasemin. Savaš će morati odabrati na koji način će se boriti protiv Čičekina oca.

10.ep. - četvrtak 1. rujna

Jasemin doživi šok kad s djetetom u naručju pred sobom ugleda Savaša. Savaš obuzme pomisao da je dijete njegovo. Kad Čiček prijavi svog oca policiji da bi zaštitila Savaša od njegovih poslova s drogom, uzrokuje pravi potres. Pritisci Šahnur, koja što prije želi dobiti unuka, dovode Čiček u tešku situaciju. Zbog nesporazuma i ljubomore u Džemovoj i Nadjinoj vezi pojavljuju se problemi. Nakon što Savaša nije uspio uvući u svoje poslove s drogom, njegov tast Ahmet vraća se s novom prijetnjom. Savaš trpi pod pritiskom svoje majke Šahnur i objavi važno priznanje. Šahnur se laća mjere koja će sve iznenaditi... Hoće li Savaš otkriti Jasemininu tajnu, kako će Savaš reagirati na Čičekinu prijavu policiji te u kojem se smjeru kreće Jaseminina i Savaševa veza, saznat ćemo u današnjem nastavku.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju