Grupa za učenje priprema se za kraj nastavne godine. Dekan Pelton najavljuje da je Britta nominirana za kraljicu Greendaleova godišnjeg plesa za studente na razmjeni, Tranny Balla.

2.sez., 16.ep - 6. listopada

Grupa za učenje priprema se za kraj nastavne godine. Dekan Pelton najavljuje da je Britta nominirana za kraljicu Greendaleova godišnjeg plesa za studente na razmjeni, Tranny Balla. Britta i Señor Chang traže pomoć profesora psihologije i fakultetskog psihoterapeuta, Iana Duncana; ona zato što se osjeća nesigurno zbog nominacije, a on zato što više ne predaje na fakultetu, nego ga pohađa. Troy se baca u potragu za novim stanom. Kad Abed ne nasjedne na njegovu izjavu da će biti cimeri, Pierce se umiješa i ponudi mu smještaj kod sebe.

2.sez., 17.ep - 7. listopada

U skladu s naputkom dekana Peltona da šale za prvi travnja moraju biti „sigurne, politički uravnotežene i rasno prihvatljive“ Jeff je skovao plan. Želi da Pierce ispadne smiješan i nagovara ga da odjene čarobnjački kostim i tako pokaže da je postao pripadnik šestoga stupnja Lasera Lotusa u kultu koji se temelji na budističkim vjerovanjima. Pierce nije nasjeo na tu šalu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju