Shirley je oduševljena jer za obiteljski dan na Greendale s ponosom može dovesti svoja dva sina, Eliju i Jordana, dok će Abed biti domaćin njihovu ocu i Abri, njegovoj rođakinji iz Afganistana pokrivenoj burkom.

2.sez., 12.-13.ep - 23. rujna

Shirley je oduševljena jer za obiteljski dan na Greendale s ponosom može dovesti svoja dva sina, Eliju i Jordana, dok će Abed biti domaćin njihovu ocu i Abri, njegovoj rođakinji iz Afganistana pokrivenoj burkom. Troy se priprema za bakin posjet, a Señor Chang ugostit će svoga starijeg brata, rabina Changa. Pierce dolazi sa zgodnom bivšom pokćerkom Amber. Istodobno, iako na fakultet nije pozvao obitelj, Jeffu je dan propao kad mu Slater kaže da želi prekinuti njihovu vezu. Nadajući se da će zbog prekida s djevojkom u kampusu imati suosjećanja prema njemu, Jeff se baca na Amber.
Dok ostali članovi grupe nemilosrdno zafrkavaju Brittu jer je pogrešno izgovorila riječ „pecivo“, Troy u svom udžbeniku iz španjolskog otkriva vrlo vjeran crtež Abeda. Budući da je jasno da autor ima romantične nakane, Troy brzo svima pojašnjava da on nije autor i nagovara prijatelje da pokušaju doznati čiji je to rad, a potom ohrabriti Abeda da tu djevojku pozove na izlazak. Nakon što doznaje da je knjigu posljednja koristila Jenny Adams, Jeff Abedu pojašnjava da mora biti što prirodniji kad joj priđe. No Abed odlučuje pretvarati se da ima mnogo više samopouzdanja i hrabrosti i takav odluči pozvati Jenny na izlazak. Njegovi su se prijatelji prisiljeni umiješati. Istodobno, Jeff se naljuti jer trener Bogner inzistira na tome da svi na sat biljara dođu u sportskoj odjeći.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju