Atraktivni glumac je zbog ogromne popularnosti prozvan Bradom Pitom Bliskog istoka.

Turska serija 'Gümüş' koja se 15. studenog počela prikazivati na Novoj TV svakog radnog dana, u arapskim zemljama oborila je sve rekorde gledanosti. Priču o ljubavi Gümüş i Mehmeta pratilo je više od 85 milijuna gledatelja, a glavni glumci Songül Öden i Kivanç Tatlitug preko noći su stekli planetarnu slavu. Posebno se to odnosi na Tatlituga, nekadašnjeg košarkaša i manekena, kojeg su u arapskim zemljama čak prozvali Bradom Pitom Bliskog istoka. Zanimljivo, preci ovog turskog glumca živjeli su na prostorima susjedne nam države BiH-a.

'Još istražujem svoje korijene, koji sežu do balkanskih područja, točnije do Bosne.', izjavio je Tatlitug nedavno u intervjuu za jednu tursku TV stanicu. Arapski turisti su najviše zbog njega počeli posjećivati mjesta u Turskoj na kojima se snimala serija 'Gümüş'. Glumac priznaje da je i njega iznenadila tolika slava.

U arapskim zemljama serija je oborila sve rekorde. Lik kojeg igram je Mehmet, a oni su mu dali ime Mohanad. Žene su, zapravo, zaljubljene u Mohanada.', rekao je Tatlitug, koji tvrdi da je uprkos ogromnoj popularnosti uspio ostati čvrsto na zemlji.

'Naravno da volim sebe, ali nikada ne stojim pred ogledalom i divim se odrazu u njemu. Nisam takav. Izgled je dar od Boga i stvar gena. Trudim se da moji talenti govore za mene, a ne ljepota. Imam 27 godina i svaki dan učim.', kaže turski glumac.

Ipak, ne skriva kako slava ima i svoje negativne strane. Bio je glavni uzrok razvoda glumice Songül Öden, njegove partnerice iz serije 'Gümüş', koju je ljubomorni muž optužio da ga vara s Tatlitugom. Na kraju se ispostavilo da suprugove tvrdnje nisu istinite.

'Biti glumac je posao kao i svaki drugi, ali, nažalost, uvijek u prvi plan izbije privatni život. To mi se ne dopada u svijetu poznatih. Kroz uloge ljudi misle da me poznaju i poistovijećuju se sa mnom. Mnogi ne mogu shvatiti koliko je opterećujuće kada živite konstantno pod povećalom. Sada više ne mogu uživati u ljepotama Dubaija, naprimjer, jer nakon što je ova serija emitirana, to se čini kao nemoguća misija.', istiaknuo je bivši maneken.

Kivanç Tatlitug rođen je 20. rujna 1983. godine u Adani na sjeveru Turske. Bio je uspješan košarkaš, ali nije ostao dugo u sportu. Prijavio se, na nagovor majke, na takmičenje za Model of the World 2002. godine i pobijedio. Od tada je profesionalni model i glumac. Najutjecajniji turski list Hurriyet proglasio ga je prošle godine najzgodnijim muškarcem u Turskoj.

Šest godina bio je u vezi s jedinom Miss svijeta iz Turske Azrom Akin, a bili su najpopularniji par u ovoj zemlji. Kivanč je bio na naslovnicama gotovo svih utjecajnijih magazina kao što su Men's Health, Marie Claire, Vogue i Elle, između ostalih.

Radnja serije vrti se oko djevojke Gümüş, koja stupa u ugovoreni brak s bogatim nasljednikom Mehmetom. Vrlo brzo 'Gümüş uviđa da njen novi život uopće neće biti bajka o kakvoj je maštala. Osim rezerviranog i odbojnog muža, nesposobnog da je prihvati kao pravu ženu, svakodnevicu će joj zagorčavati svekrva i Mehmetova sestra koje će pokušati s njom manipulirati. Nemajući drugog izlaza ona će prihvatiti ulogu koja joj je dodijeljena, ali će se okrenuti vlastitom usavršavanju i obrazovanju u nadi da će joj pomoći da jednog dana odledi Mehmetovo srce.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju