Od autora 'Seksa i grada' stiže KAŠMIR MAFIJA serija koju nazivaju nasljednicom njujorške četvorke s dozom pameti i dosjetki a la 'Vrag nosi Pradu' na Novoj TV

(Cashmere Mafia), 2007.
Producent: Darren Starr

Uloge:
Lucy Liu               ... Mia Mason
Frances O'Connor ... Zoe
Miranda Otto        ... Juliet Draper
Bonnie Somerville ... Caitlin Dowd
Lourdes Benedicto ... Alicia
Peyton List           ... Sasha Burden
Tom Everett Scott ... Jack Cutting
Julian Ovenden     ... Eric Burden

U glamuroznom New Yorku stvari pokreću mediji, financijeri, marketing i četiri žene. One žive na Manhattanu i povezuju ih obrazovanje i poslovni uspjeh. Zoe Burden je najmlađa direktorica banke koja se neprestano trudi balansirati zahtjeve koje pred nju stavljaju karijera i uloga žene i majke. Mia Mason se uspinje prema rukovodećoj poziciji u izdavačkoj kući, a Juliet Draper je izvršna direktorica luksuznog hotelskog lanca, oštra na sastancima uprave i uspješna osnivačica humanitarne zaklade. Voditeljica kozmetičke tvrtke je Caitlin Dowd, kojoj izvrstan prosjek kvari samo neuspjeh na romantičnom planu.

Zoein meteorski uspjeh u banci Gorham prekine saznanje da njezina mlada štićenica u koju je polagala nade spava s predsjednikom uprave. Mogućnost da ostaje na poslu prekovremeno zaustavit će najava njezinog muža, arhitekta Erica, koji je dobio posao u Južnoj Karolini. Caitlin se suočava s neočekivanim osjećajima prema lijepoj asistentici i napokon počinje prihvaćati činjenicu da je zapravo gay. Mijin odnos s dečkom naruši njihov zajednički šef koji ih prisili da se natječu u jednom zadatku izravno jedno protiv drugoga. Julietin život promijeni se kada posumnja da ju njezin muž vara. Kada to postane jasno kao dan, loše joj vijesti prenesu Zoe, Caitlin i Mia. Ona to iznenađujuće dobro prihvati kao i činjenicu da se radi o ženi koju sve poznaju – i mrze. Dok Caitlin uči kako suptilno prići novom objektu njezine seksualne želje, Mia postaje svjesna da će dobivanje posla značiti gubitak dečka, a Zoe nastoji održati maksimum na poslu dok joj manje iskusni podređeni podmeću nogu. Njihova snaga i vjera u uspjeh leže upravo u dugoročnom prijateljstvu kojim pobjeđuju sve što im ubrzani život u New Yorku servira.

O LIKOVIMA:
MIA MASON

Otkad je bila djevojčica, Mia je samo željela pobjeđivati. Danas kada je seksi, uspješna žena u izdavaštvu, taj se poriv udvostručio i natječe se čak i sa svojim zaručnikom. Postoji cijena koju će morati platiti da bi ostala na vrhu...

ZOE BURDEN
Zoe se bavi investicijama i ima zgodnog, voljenog i kod kuće zaposlenog arhitekta za muža. Majka je dvoje djece i čini se kako je primjer žene koja u životu ima zaista sve. Ova obitelj savršeno usklađuje duge radne sate i roditeljstvo uz puno humora, ali vlak će u jednom trenutku ispasti iz tračnica. Zoe će biti prisiljena preispitati cijeli svoj život iz temelja.

JULIET DRAPER
Velikoj zvjerki u hotelijerstvu izgled je prije svega, bez obzira što se događa iza ušminkane fasade. Dvostruko mora raditi kako bi svoju masku održala savršenom osobito u slučaju odnosa s mužem, preljubnikom Davisom, i njihovom buntovnom 14-ogodišnjoj kćeri. Juliet je odlučna osvetiti se i hrabro istupiti u svijet bez umjetno stvorenog imidža.

CAITLIN DOWD
Marketinška stručnjakinja u kozmetičkoj tvrtki je poput svake druge žene. Izvrsna je profesionalno, a u privatnom životu još se traži – pa i na seksualnom planu. Naporno je radila da bi došla tu gdje je danas, a uzda se u svoju socijalnu inteligenciju kako bi tamo i ostala. Smisao za humor i luckastost čini ju vrlo atraktivnom.

O GLUMCIMA:
MIRANDA OTTO

Miranda je domaćoj publici najpoznatija po ulozi Eowyn u 'Gospodaru prstenova'. Rođena Australka, imala je svoj glumački debi u filmu 'Emin rat' 1986. Uslijedile su uloge u filmovima 'Initiation', 'The 13th Floor' i 'The Girl Who Came Late' i dr. Veliki ulaz u Hollywood Miranda je imala 1998. g. u epskom filmu 'Tanka crvena linija'. Uslijedile su nove ponude, pa je tako glumila uz Harrisona Forda i Michelle Pfeiffer u Zemeckisovom 'Ispod površine', te 'Close Your Eyes' i 'Julie Walking Home'.
Još je u Australiji glumila u seriji 'The Flying Doctors', a potom ostvarila manje uloge u američkim serijama 'Police Rescue', 'The Way We Live Now' i 'Through My Eyes'. Uloga Juliet Draper u seriji 'Kašmir mafija' vinula ju je među prave holivudske celebrityje. Trenutno snima film 'How to Change in 9 Weeks' sa Samom Neillom i Guyom Pierceom.

FRANCES CONNOR
Britanka Frances studirala je glumu u Australiji i ostvarila tamo svoje prve uloge. Najprije u serijama 'Law of the Land', Snow River, Shark Bay, Blue Heelers i 'Breaking News', a zatim u TV filmovima 'Doktorica Halifax'. U BBC-jevoj produkciji snimila je hit 'Madam Bovary' i glumila s Anjelicom Huston i Hilar Swank u 'Iron Jawed Angels'.
Na velikom ekranu pojavila se u naslovima 'Ljubav i druge katastrofe', 'Thank God He Met Lizzie', a s hvaljenim 'Mansfield Parkom' ušla je na velika vrata američkog filma. Nakon toga glumila je u filmovima 'Sve o Adamu', 'Začaran', 'Umjetna inteligencija', 'Windtalkers i dr.


 

LUCY LIU
Njujorčanka kineskog podrijetla nakon uloge u 'Alici u zemlji čudesa' na Akademiji preselila se u LA kako bi ostvarila san o zvjezdanoj karijeri. Započela je s epizodnim ulogama u serijama 'Beverly Hills', 'Zakon u LA-u', 'Coach', a zatim dobila sporedne uloge u 'Hitnoj službi' i sitcomu 'Pearl'. Tek ju je uloga Ling u seriji 'Ally McBeal' proslavila, donijela nominaciju za Emmy i otvorila nove poslove. Poput uloge u seriji 'Ugly Betty' i konačno glavnoj u 'Kašmir mafija'. Na filmu je prošla sličan put, od kraćih pojavljivanja do pravih uloga u 'Charliejevim anđelima', 'Kill Bill', 'Lucky Number Slevin' ili animiranom 'Mulan' u kojemu je posudila glas Mei. Liu je producirala dokumentarac 'Freedom's Fury' i film 'Code Name: The Cleaner'. Njezin novi film 'Kung Fu Panda' u kojemu glumi s Jackiejem Chanom i Dustinom Hoffmanom upravo je u postprodukciji.

BONNIE SOMERVILLE
Bonnie je odrasla u Brooklynu i studirala je mjuzikl u Bostonu. Karijeru je započela kao glazbenica u New Yorku, pjevala je u nekoliko bendova, a zatim radila kao model. Ubrzo se preselila u LA kako bi se bavila glumom. Prvu ulogu odigrala je u seriji 'Beverly Hills', a 'Shake, Rattle and Roll' otvorila joj je vrata prema vrhu. Nakon značajnijih uloga u serijama, glumila je na velikom ekranu u filmovima 'Crime and Punishment in Suburbia', 'Začaran', Spider-Man 2', 'Without a Paddle' i dr. Napisala je i otpjevala pjesmu 'Winding Rode' 2004. za soundtrack Braffovog nezavisnog filma 'Garden State'.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju