U središtu priče nalazi se obitelj Akarsu. Ova saga obuhvaća razdoblje raspada te obitelji i prikazuje kako je taj raspad utjecao na njezine članove i kakvu je životnu priču svatko od njih proživio.

Džemile održi svoju riječ i dolazi na sud da bi dobila rastavu braka, no iako je saslušanje počelo, Alija nema.

Kad se Ali ne pojavi na saslušanju, postupak za rastavu odgođen je. Bolna vijest brzo se proširi pa Džemile i gđa Hasefe odlaze u bolnicu. Putovi triju žena ovoga se puta presijecaju na bolničkom hodniku. Počinje napeto iščekivanje. Riječi koje izlaze iz usta onesviještenog Alija poput iskre su koja zapali fitilj pa Caroline doživi napadaj ljubomore. Hakan još jedanput pokuša razgovarati s Berin, no ništa se ne mijenja. Mladić to više ne može podnijeti pa donese odluku i posjeti Resula. Berin pak odlazi razgovarati s Ahmetom i ondje bude prisiljena suočiti se s istinom koju je skrivala od sebe. Ajlin se nastavlja viđati sa Sonerom i ovaj put s njim odlazi u kuću na farmi, no ondje će se suočiti s neočekivanim okolnostima. Nedžati prati Metea koji odlazi pjevati serenadu profesorici Indži. No Metea ondje očekuje još jedno iznenađenje. Kako se bliži Alijev izlazak iz bolnice, Carolineine planove pokvari telefonski poziv koji stiže iz Nizozemske.

Džemile i gđa Hasefe dovode kući Alija kojemu je potrebna njega. Svi su napeti jer ne znaju kako će djeca reagirati. Ispadne da su imali pravo. Caroline, koja je ostavila Alija u bolesničkoj postelji i otišla u Nizozemsku, shvaća da se neće lako riješiti svoje prošlosti i Ekbera. Kad se Mete vrati u školu slomljena srca nakon što je otpjevao serenadu profesorici Indži, dočekaju ga podrugljivi pogledi. Nedžati je ponovno učinio svoje. No cijena obračuna između dvojice mladića ovoga će puta biti vrlo visoka. Soner, koji je izbjegava Ajlin, napokon se pojavi. Ajlin ne može razumjeti Sonerovo ponašanje i još je više zbunjena objašnjenjima koja čuje. Ahmet pak više ne može ostati kod kuće. Suoči se s velikim rizikom i odlazi na fakultet da bi razgovarao s Berin.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju