U središtu priče nalazi se obitelj Akarsu. Ova saga obuhvaća razdoblje raspada te obitelji i prikazuje kako je taj raspad utjecao na njezine članove i kakvu je životnu priču svatko od njih proživio.

Caroline želi dobiti Alija i ima samo jedan uvjet. Ako Džemile na njega pristane, ona će učiniti ono što Ali traži. Ali odlazi u četvrt da bi razgovarao s Berin, no dočeka ga veoma oštra reakcija djece.

Vijest o eksploziji u odvjetničkom uredu stigne do sveučilišta. Vijest da je Ahmet ranjen, a žena koja je bila s njim mrtva, brzo se širi. Hakan i Ajten izvan sebe su i pohitaju u bolnicu. No slede se kad čuju da se ondje na liječenju nalazi i Ahmet. Hakan doživi veliki izljev emocija. Ali dođe na fakultet da bi razgovarao s kćeri i ondje slučajno sazna što se dogodilo njegovoj kćeri. Razgovara s Hakanom koji mu ne kaže samo za eksploziju nego i mnogo više. Ali dolazi kući da bi Berin pozvao na red i poludi zbog prizora koji ga dočeka. Jaz između Alija i njegove djece produbljuje se iz dana u dan. U njegovu svađu s Berin umiješa se i Mete. Djeca plaćaju visoku cijenu te svađe. Šokirani su očevom odlukom. Ali ne uspijeva nagovoriti Džemile na rastavu pa je u nezgodnoj situaciji i što se tiče Caroline. Caroline se sprema za otpust iz bolnice te za oporavak treba odgovarajuću njegu. Dok Ali traži rješenje, Caroline je već odavno našla mjesto gdje će je njegovati. Za Džemile je pak svaki dan u zatvoru sve teži.

Iako nitko ne smatra da je to moguće, Ali ispuni svoje obećanje i Caroline, koja je izašla iz bolnice, dovodi kući. Caroline je postigla svoj cilj i uzbuđeno došla u četvrt, no njezin prvi susret s djecom bude razoran za obje strane. Mete i Berin odlučni su u tome da u kuću ne prime ljubavnicu svog oca, ženu koja je njihovu majku strpala u zatvor. No Ali je još odlučniji od njih jer smatra da ima pravo. Ta što bi trebao? Kamo bi mogao smjestiti ranjenu ženu?Dok Caroline uživa u tome što je ostala sama s Alijem, gđa Hasefe nagovori unuke da odu u kuću strica Kemala. No za Berin i njezinu braću ni ondje nema mjesta. Berin je slomljena kad sazna da Džemile, koja o svim tim događajima nema pojma, leži u stacionaru u zatvoru. Ajlin kreće u akciju da bi zaštitila majku, no njezin ih tajni plan sve dovede u velike neprilike. Djecu koju je otac izbacio iz kuće pogodi i neočekivani udarac njihova strica.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju