Rivera, njegova nećakinja Lisa i Rex nalaze se na dobrotvornoj zabavi na kojoj se skuplja novac za amazonske prašume, u luksuznoj Villi Malpenga.

13.sez, 6.ep - 19. kolovoza

Rivera, njegova nećakinja Lisa i Rex nalaze se na dobrotvornoj zabavi na kojoj se skuplja novac za amazonske prašume, u luksuznoj Villi Malpenga. Tijekom igre pokera, vilu napada grupa gangstera i drži sve prisutne kao taoce dok traže zagonetni sef. Dok policija okružuje zgradu, Rivera, Rex i Lisa sakrivaju se u potkrovlju. Tijekom napetih pregovora između policije i napadača, Rex se uspije ušuljati natrag u zgradu, donijeti lijek kojim će Rivera liječiti Lisinu ranu zadobivenu tijekom napada.


13.sez, 7.ep - 20. kolovoza

Važan političar, vjerojatno budući premijer Italije, upucan je s hotelskog prozora tijekom predizbornog govora. Jedan od tjelohranitelja, Danovaro, odjuri u sobu i nalazi Arapa Hameda Hassana kako drži pušku. Danovaro ga ubije i čini se da je slučaj zaključen. No zahvaljujući Rexu, koji otkrije još jednu sobu iz koje se moglo pucati, inspektor Rivera dovodi u sumnju verziju događaja koju podupiru tajne službe po kojoj je ubojstvo dio međunarodne terorističke operacije. No polako Riverina verzija, po kojoj je krivac profesionalni ubojica kojeg plaća bankarski lobi, nailazi na potporu.


13.sez, 8.ep - 21. kolovoza

U zagonetnoj pucnjavi u okolici Rima, ubijen je Hrvat po imenu Bogdan Vladić, a ubijena je jedna Albanka. Tijekom istrage Rivera otkriva da se u prtljažniku kombija koji je Vladić parkirao u blizini mjesta zločina, nalazi dijete. Iznenađujuće otkriće uvodi Riveru u svijet ilegalnih posvajanja u koji su upleteni prevareni roditelji i cinični kriminalci. Rivera otkriva da je dijete trebalo biti dostavljeno neprofitnoj organizaciji zvanoj „Sretne obitelji“ koju vodi Sabrina Varese.


13.sez, 9.ep - 22. kolovoza

Tijekom predstavljanja novog modnog magazina, u trenutku dolaska manekenke s naslovnice u hotel „Ambrosia“ u kojem se odvija zabava, mlada žena pada s hotelskog prozora. Nasreću, Ornella Lajo pala je na nadstrešnicu ispred hotela i preživjela. Odvedena je u bolnicu u kojoj su joj dijagnosticirani potres mozga i posttraumatska amnezija. U međuvremenu, preliminarna istraga u hotelu otkriva tijelo u sobi iz koje je Ornella pala. Claudio Orlandini ubijen je jednim metkom.


13.sez, 10.ep - 23. kolovoza

Na predivnom mjestu grada Rima, u blizini Koloseuma, u parkiranom autu ubijena je Sonia Gimignani, u kojem je bila sa svojim mužem Robertom, odvjetnikom kriminalaca. Par je napala nepoznata osoba koja je udarila Roberta i nožem ubila ženu. Inspektor Rivera i Rex rekonstruiraju posljednju fazu zločina ispitujući jedina dva svjedoka: Dariu, mladu ženu, i bivšeg vojnika, Massima Bonuccija. Rivera otkriva da je suprug žrtve nedavno angažirao privatnog detektiva koji je pratio svaki njezin pokret.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju