U trećoj sezoni nitko nije siguran, a dobro ulazi u najveću bitku sa zlom.

3.sezona, 4.epizoda
Kada četiri nemilosrdna, moćna Zločinca – Knox (Jaime Hector), Flint (Blake Shields), Nijemac (Ken Lally) i Jesse (Francis Capra) ulete u banku i uzmu taoce, Angela (Cristine Rose) šalje H.R.G.-ja (Jack Coleman) i njegova partnera za njima. Odlučan da odgodi kataklizmičku budućnost, Peter (Milo Ventimiglia) mora prvo pronaći ono što je putem izgubio. U međuvremenu Hiro (Masi Oka) i Ando (James Kyson Lee) slijede Daphne (Brea Grant) i dio 'formule' u Njemačku, ali nisu slijedili pravila Haićana (Jimmy Jean-Louis).

3.sezona, 5.epizoda
Nakon što je vidio budućnost u kojoj gotovo svi imaju sposobnosti te svijet osuđen na uništenje, Peter (Milo Ventimiglia) odlučuje spriječiti taj destruktivni kraj i rabi mračnu moć s kojom se ne može upravljati. Nakon što su dopustili da Angelinina (Cristine Rose) polovica 'formule' bude ukradena, Hiro (Masi Oka) i Ando (James Kyson Lee) kreću razotkriti identitet Zločinca koji je unajmio Daphne (Brea Grant) i moraju se posavjetovati s osobom koja najbolje poznaje odmetnute, Adamom Monroeom (David Anders).

3.sezona, 6.epizoda
Naoružana H.R.G.-ovim (Jack Coleman) starim dosjeom i elektrošokerom, Claire (Hayden Panettiere) pokušava srediti svoju prvu metu - Stephena Canfielda (Andre Royo), bjegunca s pete razine koji ima sposobnost stvaranja crnih rupa.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju