U trećoj sezoni nitko nije siguran, a dobro ulazi u najveću bitku sa zlom.

3.sezona, 1.epizoda
Nakon što je neočekivani identitet Nathanova (Adrian Pasdar) ubojice otkriven te odmah nakon ostavljanja Petera (Milo Ventimiglia) i Matta (Greg Gunberg) u neočekivanom, neoznačenom području, heroji kreću u novo poglavlje.

 

3.sezona, 2.epizoda
S djelomično vraćenim moćima Sylar (Zachary Quinto) odlučuje da bi mu posjet Claire (Hayden Panettiere) mogao dodatno pomoći. U međuvremenu, u Tokiu, Hirou (Masi Oka) i Andu (James Kyson Lee) povjereno je čuvanje obiteljske tajne koja bi mogla uništiti svijet, a oni otkrivaju da put u tamnu budućnost počinje sa sumnjivom super brzom Daphne (Brea Grant). U New Yorku, zahvaljujući Mayi (Dania Ramirez), Suresh (Sendhil Ramamurthy) otkriva nešto zapanjujuće što bi moglo promijeniti svijet – ili samo uništiti njegov.

3.sezona, 3.epizoda
Angela (Cristine Rose) se suočava s promijenjenim sinom Peterom (Milo Ventimiglia), dok ispadi nasilja oko njih samo nagoviještaju nadolazeće katastrofe. Prvo Sylar (Zachary Quinto) objavljuje rat Kompaniji napadajući njihov glavni objekt i na Petoj razini nalazi više od onog čemu se nadao. Tijekom razarajuće bitke s Elle (Kristen Bell), desetak divljih kriminalaca sa strahovitim moćima – pobjegne. U međuvremenu Claire (Hayden Panettiere) otkriva nešto novo i neočekivano u vezi s njezinim moćima. Odlučan da vrati strašnu obiteljsku tajnu, Hiro (Masi Oka) i Ando (James Kyson Lee) slijede Daphne (Brea Grant) u Pariz.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju