Mogu li se heroji vratiti svojim starim životima ili je njihova sudbina već davno određena moćima koje posjeduju? Odgovori dolaze u četvrtoj sezoni hit serije "Heroji"!

4.sez., 1.-2.ep - nedjelja 8. siječnja

Claire (Hayden Panettiere) s mukom pokušava se prilagoditi svomu novom životu na fakultetu, no misteriozna smrt ponovno je dovodi u središte pozornosti. Hiro (Masi Oka) i Ando (James Kyson Lee) nastavljaju svoj plemeniti pothvat pomaganja ljudima kako bi predstavili svoje sposobnosti.
Angela (Cristine Rose) boji se da će Nathan (Adrian Pasdar) uskoro otkriti svoj pravi identitet, a Matta (Greg Grunberg) progoni neočekivani posjetitelj koji traži nešto što je izgubio. Tracy Strauss (Ali Larter) i H.R.G. (Jack Coleman) udružuju se kako bi otkrili motiv iza strašnog zločina. U međuvremenu, Peter (Milo Ventimiglia) upotrebljava svoje sposobnosti za dobro, no uskoro je prisiljen pomoći starom prijatelju. Dok se heroji prilagođavaju novom životu, tajanstveni karnevalski klan pod vodstvom Samuela (Robert Knepper) počinje se zanimati za poznata lica. Glume i James Kyson Lee i Zachary Quinto. Gostuju Rachel Melvin, Jimmy Jean-Louis, Ashley Crow, Lisa Lackey, Assaf Cohen i Saemi Nakamura. Peter (Milo Ventimiglia) suočava se s neočekivanim posljedicama svojih junačkih djela i susreće nevoljku heroinu (tumači je Deanne Bray). Claire (Hayden Panettiere) nastavlja se prilagođavati životu na fakultetu, no mora se nositi s činjenicom da je njezina sposobnost otkrivena.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju