Mogu li se heroji vratiti svojim starim životima ili je njihova sudbina već davno određena moćima koje posjeduju? Odgovori dolaze u četvrtoj sezoni hit serije "Heroji"!

4.sez., 11.-1 2.ep - četvrtak 2. veljače

H. R. G.-ja (Jack Coleman) dočekaju neočekivani posjetitelji, a Samuelov (Robert Knepper) veliki plan počinje se ostvarivati. Peter (Milo Ventimiglia) pokušava prihvatiti istinu i poduzima ekstremne mjere kako bi dobio što želi. Claireino (Hayden Panettiere) putovanje dovodi je do neočekivana odredišta.
Claire (Hayden Panettiere) se upleće u svijet Karnevalskog klana i počinje sumnjati u Samuelove (Robert Knepper) motive. Hiro (Masi Oka) spašava nekoga svog, ali teško iskazuje svoje namjere Andou (James Kyson Lee). Samuel se usredotočio na Emmu (gostujuća Deanne Bray) i njezinu sposobnost da dovrši njegov veliki plan. Sylar (Zachary Quinto) se vraća u Karnevalski klan u potrazi za odgovorima, a Peter (Milo Ventimiglia) i dalje se bori s gubitkom svog brata (Adrian Pasdar). H. R. G. (Jack Coleman) pokreće svoj plan za rušenje Karnevalskog klana.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju