Mogu li se heroji vratiti svojim starim životima ili je njihova sudbina već davno određena moćima koje posjeduju? Odgovori dolaze u četvrtoj sezoni hit serije "Heroji"!

4.sez., 3.-4.ep - nedjelja 15. siječnja

Hirov (Masi Oka) život i dalje visi o niti pa se on usredotočuje na spašavanje tuđih života. U međuvremenu, Angela (Cristine Rose) pokušava pomoći novom “Nathanu” (Adrian Pasdar) da se prisjeti prošlosti, riskirajući time da se ne prisjeti previše. Tracy (Ali Larter) želi dobiti svoj stari posao, no shvaća da će morati ostaviti snažniji dojam.
Samuel (Robert Knepper) priprema se za prinove u obitelji, dok ga Lydia (tumači je Dawn Olivieri) upozorava na posljedice. Claire (Hayden Panettiere) otkriva da njezina cimerica Gretchen (gostujuća Madeline Zima) možda ima skrivene namjere. U međuvremenu, Peter (Milo Ventimiglia) pronalazi neočekivan način povezivanja s Emmom (gostujuća Deanne Bray) koja se radije ne bi zbližavala. Drukčiji se Sylar (Zachary Quinto) očajnički pokušava sjetiti osobe koja je nekoć bio. Glume i Masi Oka i Cristine Rose.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju