Djevojci Gumus je sudbina namijenila raskošan život i veliku ljubav, ali se na tom putu susreće s brojnim pričama ljudskih slabosti koje treba razriješiti.

61.epizoda - ponedjeljak 7. veljače

Mehmet je ranjen u nogu. Ipak uspijeva spasiti Gumuš od Engina. Onur dolazi s policijom k Mehmetu u bolnicu. Policija dolazi k Mehmetu kako se on ne bi miješao u ono što slijedi. Gumuš proživljava najteže dane života. Engin odluči da će radije ubiti Gumuš nego je prepustiti Mehmetu. Engin smišlja novi plan. Da ne bi doživio novo razočaranje, on zatraži helikopter s pilotom i odredi novo mjesto susreta. Cilj mu je oteti Gumuš u Fas. Mehmet shvaća da je pilot onamo došao po Engina i Gumuš i pokušava ga uvjeriti da mu dopusti da mu pomogne. Budu li radili zajedno Mehmet i pilot, pronaći će Gumuš. Ako ne, sve će biti izgubljeno. Pilot se ne želi petljati s nekim opasnim poput Engina i ne želi se dovesti u opasnost. Svi traže Gumuš. U Istanbulu svi u suzama očekuju vijesti iz Urgupa. Mehmet prevari Onura i policiju i nagovori pilota da ga povede sa sobom na dogovoreno mjesto susreta s Enginom. Engin poludi kad umjesto pilota ugleda Mehmeta.

62.epizoda - utorak 8. veljače

Gumuš i Mehmet su u šoku. Gumuš je upucala Engina. Mehmet je izgubio puno krvi. Engin još diše. Ipak, Mehmet ga želi ondje ostaviti. Smatra da je zaslužio umrijeti zbog svega što je učinio. Gumuš se tomu usprotivi i stane na stranu Engina. Gumuš moli za Enginov život jer ne želi biti ubojica. U bolnici Engina odmah primaju na operaciju. Gumuš nazove kući i objasni im gdje su i što se događa i svi odahnu. Gumuš je proživjela veliku traumu i opet postoji opasnost od spontanoga pobačaja. Engin je prošao dvije velike operacije i bori se za život na Intenzivnoj njezi. Za to vrijeme, Mehmet i Gumuš moraju otići na sud. Mehmet Fikri pošalje tvrtkina odvjetnika. Smatraju da će oni samo dati kratku izjavu i da će se svi zajedno vratiti kući. Gumuš i Mehmet zajedno izlaze pred suca.

63.epizoda - srijeda 9. veljače

Sud odlučuje zadržati Gumuš u pritvoru. Obitelj je užasnuta. Mehmeta muči što će Gumuš završiti u zatvoru, i još je k tome trudna. Enginovo stanje je kritično. Mehmetu se stanje pogorša dok pokušava spasiti Gumuš, rane mu se otvaraju i on je primoran ostati u bolnici. Moraju naći dobrog odvjetnika da izvuče Gumuš. Ali sve potrage dovode do istog imena. Najbolji odvjetnik za teške zločine jest Šerefin ljubavnik Džihan. Mehmet to ne želi prihvatiti. Gumuš odlazi u zatvor i upoznaje druge zatvorenice. Čak se u tom kratkom vremenu toliko zbliži sa ženama da je pozvana na sunet maloga Volkana rođenog u zatvoru. Mehmet i obitelj učestalo posjećuju Gumuš i pokušavaju je razveseliti i dati joj snage. Nihan je preživjela teške dane. Mehmeta očekuje veliko iznenađenje. Nihan je opet prohodala. Mehmet, iako ne želi, ipak prihvaća da Džihan zastupa Gumuš i pokušavaju platiti jamčevinu kako bi ona izašla na slobodu.

64.epizoda - četvrtak 10. veljače

Svi su sretni jer je Gumuš izašla iz zatvora. Šeref prirema svečanu večeru. Samo je Mehmet suzdržan jer mu se i dalje motaju po glavi Enginove riječi kojima je dao naslutiti da se između njega i Gumuš nešto dogodilo. Pinar i Bahar odlaze doktoru doznati kojega su spola djeca koju nose. Pinar nosi dečka, a Baharino dijete prkosi i ne želi pokazati kojega je spola. Šadoglui su jako sretni. Sve dok ne prime vijest da je Engin umro. Prvo to skrivaju od Gumuš. Ali Gumuš nalazi novine u smeću, pročita to i slomi se. Memet zbog njezine reakcije i mnogo prolivenih suza počinje sumnjati da se među njima doista nešto dogodilo. Smišlja razne scenarije u glavi i nastavlja se udaljavati od Gumuš. Gumuš si ne uspijeva objasniti što se događa. Ona pritisne Mehmeta i upita ga zašto je tako dalek.

65.epizoda - petak 11. veljače

Gumuš je zaprimljena u bolnicu. Mehmet i obitelj napeto iščekuju. No sve je u redu. Djetetovo je zdravlje besprijekorno. Gumuš je ljuta na Mehmeta. Ljuta je zbog Mehmetovih riječi i djela. Mehmet je ustrajan u odluci da se iskupi. Uz pomoć Orhana i Rukije priprema romantičnu večeru u vrtu uza zvuke violina. I Bahar i Pinar očekuju sinove. Sada se još čeka da se dozna za Gumuš. Šeref želi unuka. U svakoj prilici time dosađuje Gumuš. Berk tajno dovodi pijanu Didem u kuću, kako bi ondje prespavala, ali biva uhvaćen. Mehmet Fikri se umiješa i Berk za kaznu mora otići u vojsku. Ali Berk sprema još jedno veliko iznenađenje za obitelj. Gumuš odlazi na ultrazvuk. Mehmet ne stiže na pregled, jer se Mehmet Džan ozlijedio. Gumuš se slomi. Cijela se obitelj okuplja kod kuće kako bi doznali spol Mehmetova i Gumušina djeteta. Očekujući jedno, svi će doživjeti dva iznenađenja.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju