Djevojci Gumus je sudbina namijenila raskošan život i veliku ljubav, ali se na tom putu susreće s brojnim pričama ljudskih slabosti koje treba razriješiti.

81.epizoda - ponedjeljak 7. ožujka
Mehmet i Gumuš znaju da će se obitelj jako protiviti njihovoj rastavi. Vraćajući se kući, oni dožive prometnu nesreću. Gumuš ostane zaglavljena u autu. Auto plane. Mehmet ne može ostaviti Gumuš samu. Unatoč Gumušinu inzistiranju da je ostavi i otiđe, on riskira život i ostaje s njom. Dolazi pomoć, ali ne polazi im za rukom lako izvući Gumuš. Uz Mehmetovu pomoć uspijevaju izvući Gumuš iz auta u plamenu. Ta nesreća opet zbliži Mehmeta i Gumuš. Nakon što ona izađe iz bolnice, Mehmet provede noć u Gumušinoj kući. Blizina smrti natjera ponosne ljubavnike da dođu k sebi i oni shvaćaju da se neće razdvajati jedno od drugoga. Obitelj koja ne zna ništa o njihovu pomirenju okrenula je leđa Mehmetu i Gumuš. Prvi s kojima to podijele su Onur i Pinar.

82.epizoda - utorak 8. ožujka
U obitelji Šadoglu vlada nemir zbog Berkovih želja. Bahar razgovara s Berkom i nastoji ga uvjeriti da odustane od svojih zahtjeva. Ali Didem stalno pronalazi nove savjete kako da prijeđe na čelo tvrtke. Dilrubin zet dolazi u kuću po suprugu i djecu. Šeref se jako razveseli tomu neočekivanom posjetu. Dilruba i kći uznemirene su. Boje se da bi on mogao napraviti skandal u kući. Bahar i Šeref doznaju da je s računa Mehmeta Fikrija podignuto 10.000 dolara. Sigurna da je taj novac otišao Dilrubinoj kćeri, Šeref je odlučna u nakani da ih raskrinka. Gumuš i Mehmet skrivaju od obitelji da će otići na odmor, zato što im još nisu rekli ni da su se pomirili. Mehmet priprema iznenađenje za Gumuš i kako bi osvježili svoju ljubav, odluči je povesti na putovanje izvan zemlje. Gumuš i Mehmet uživajući u suncu i moru, pokušavaju nadoknaditi vrijeme koje su proveli razdvojeni.

83.epizoda - srijeda 9. ožujka
Mehmet i Gumuš na Šrli Lanki pokušavaju zaboraviti gorčinu proteklih dana. Uživaju u suncu, moru, pijesku i raznim egzotičnim mjestima. U Istanbulu Mehmet Fikri i Šeref su i dalje ljuti na Mehmeta i Gumuš. Onur je ljut na obitelj zbog Berkovih želja. Misli da je dobio poziciju u tvrki samo zbog svoga braka s Pinar. Zbog toga ne dolazi u kuću na Defneinu rođendansku zabavu. I Pinar se posvađa s Berkom zato što cilja na poziciju njezina muža. Zet pomrsi Dilrubine račune. Ako se žena i djeca ne vrate s njim u Bursu, kaže da će i on ostati u kući. Diruba shvaća da Kenan mora što prije napustiti kuću jer će inače sve izaći na vidjelo. Šeref ne promakne ta cijela situacija i jako je zadovoljna. Mehmet priprema posebnu turu po otoku i priredi joj veliko iznenađenje.

84.epizoda - četvrtak 10. ožujka
Defne shvati da su stvari u koferima Gumušine. Mehmet Fikri nazove Safije i shvati istinu. Opet se Šeref i Mehmet Fikri naljute na Gumuš i Mehmeta, ali ovaj put jer su im skrivali da su se pomirili. Mehmet i Gumuš vraćaju se u Istanbul, osvježeni i osnaženi, ne znajući što se događalo u Istanbulu. Mehmet gori od želje da svi objasne što se događa, a Gumuš želi da ih oprezno obavijeste. Vijest da su Gumuš i Mehmet zajedno na odmoru odjekne poput bombe. Nitko ne razumije zašto su to tajili. Mehmet Fikri odlučan je doznati zašto su im priuštili svu tu tugu i patnju. Berk prihvaća biti Onurov pomoćnik. Obitelj upadne u oko to njegovo povlačenje, ali prava namjera toga potpuno je drukčija. Rukije je pobacila a da ništa nije rekla mužu, Te iste večeri pozlije joj i leži u vrućici. Kenanov boravak u kući postaje sve nepodnošljiviji.

85.epizoda - petak 11. ožujka
Mehmet i Gumuš propustili su avion. Mehmet Fikri priredio im je šokantno iznenađenje. Priređuje im jednu igricu koja će prikazati svu uzaludnu patnju koju su sebi i drugima priredili svađajući se i odvajajući se jedno od drugoga. Mehmet i Gumuš uspijevaju razveseliti svoje voljene viješću da su se na Šri Lanki ponovno oženili. Ali Mehmet prima tužnu vijest iz Izmira. Mehmet želi dovesti život potpuno u red i želi pokraj sebe i sina Mehmeta Džana. Promjene koje je Nihan napravila u svome životu snažno će utjecati na odnos sina i oca. Diruba proživljava teške dane jer joj se zet nastanio u kući. Ona se susreće lice u lice s nimalo ugodnim iznenađenjem. Dilruba se uspaniči zbog mogućnosti da cijela njezina mračna prošlost izađe na vidjelo.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju