Ljubav je bačena u ruke sudbine

11.epizoda - 29. studenog
Berilin plan upalio je i propada večer koju je Gumuš pripremala za sebe i Memhmeta.
Ljuta zato što joj se Beril nije javila na telefon, Gumuš se vraća kući. Mehmet tužno dolazi do nje i pokušava joj sve objasniti. Ali Gumuš ga ne želi saslušati. Esra nazove Gulsun i nalaze se. Izlazi na vidjelo da Esra Tariku nije bila samo jednodnevna avantura nego da iz te veze on s njom ima i sina. Mehmet uspijeva osvojiti Gumušino srce. No Gumuš pobjesni kada na sastanku u tvornici prvi ured do Mehmetova dodijele upravo Beril. Bahar je također ljuta što Beril učvršćuje svoju poziciju u tvrtki. Mehmet odlučuje okupiti cijelu obitelj za večerom i objaviti im da je Defne u Istanbulu. Dok oni jedu, Onur uzme Defneine stvari i kreće prema njima. Kako bi se ispričao Gulsun, Tarik odlučuje posvojiti dijete i kreće u realizaciju tog plana. Odlučuje joj to obznaniti za večerom, no Gulsun mu kaže kako zna za njegovo dijete s Esrom i izbaci ga iz kuće. Shvativši da je izgubio Gulsun, on odlazi k Esri. No i ona izbaci Tarika, a kada se vrati kući zatekne Gulsun u lokvi krvi.

12.epizoda - 30. studenog
Upravo u trenutku u kojem Mehmet Fikri treba doznati da ima unuku, prima telefonski poziv od Tarika i planovi se promijene iz korijena. Vijest da je Gulsun pokušala samoubojstvo odjeknula je u obitelji poput bombe. Vijest je također i pobudila i veliki interes medija. Gulsun je izgubila previše krvi i potrebna joj je transfuzija. Ispada da Gumuš ima istu krvnu grupu kao Gulsun. Gumušina krv spašava život Gulsun. Svi žele saznati zašto si je Gulsun pokušala oduzeti život i sve sumnje usmjerene su prema Tariku. Stanje Mehmeta Fikrija pogorša se kada dozna za Gulsunin pokušaj samoubojstva. Mehmet Fikri naime ima tumor na mozgu, što je uspješno skrivao od obitelji, no to izlazi na vidjelo u bolnici. Zbog tih događaja, Defne mora još neko vrijeme ostati kod Onura, zbog čega se oni sve više i više zbližavaju. Beril se smjestila u uredu. Osim Gumuš, to uznemiruje i Bahar i Emira. Beril ne miruje, pokušava stopirati poslove vezane za Gumušine kreacije. Mehmet i dalje vjeruje Beril. Čak i prihvaća poziv da dođe navečer k njoj kako bi radili. To je još jedan Berilin plan da razdvoji Mehmeta i Gumuš.

13.epizoda - 1. prosinca
Gumuš pobjesni kada dozna da je Mehmet otišao Berilinoj kući. Još k tome, Mehmet kod Beril zaboravlja sat koji mu je Gumuš darovala. Gumuš ne želi ni čuti Mehmetova objašnjenja. Mehmet pokušava sve kako bi se pomirili, ali ovaj put to neće biti lako. Gumuš mu ne oprašta. Mehmet Fikri, koji ne zna da je Tarik prevario njegovu kćer, samo njemu prizna da je bolestan. I kaže mu da će upravljanje tvrtkom prepustiti njemu. Gulsun odluči neko vrijeme provesti u Italiji i ne želi da Tarik ide s njom. Esra odlučuje napustiti Tarika i laže njihovu sinu da će se rastati. Onur pritišće Pinar da mu kaže tko je Defnein otac. Emirove i Gumušine kreacije su prihvaćene, zbog čega su svi u tvrtki jako zadovoljni, ali očekuje ih grozno iznenađenje. Beril, koja je ukrala Gumušine kreacije, dala ih je konkurentskoj tvrtki. Ta tvrtka prije Šadoglua priprema reviju na kojoj će pokazati nove modele. Gumuš i Emir pozvani su na tu reviju. Ne mogu vjerovati kada ugledaju svoje kreacije. Oboje shvaćaju da Beril ima svoje prste u tome. Gumuš odluči da će joj Beril to skupo platiti.

14.epizoda - 2. prosinca
Gumuš ispriča o Berilinoj krađi svojih kreacija, odlazi do nje i zatraži je račun. Mehmet ne zna komu bi vjerovao, Gumuš je slomljena i napušta tvrtku. Šeref, smatrajući da je to njezina prilika, ide za Gumuš. Gumuš, kriveći sebe za nastalu situaciju, zatvara se u sobu. Kada Mehmet Fikri dozna za te nemile događaje, odlučuje zatvoriti odjel za tekstil. Mehmet se nalazi s direktorom konkurentske tvrtke i doznaje da je Beril doista ukrao Gumušine kreacije. Ahmet kaže sinu da se zaljubio u drugu ženu. Šeref sumnja u Ahmeta i slijedi ga. Berk zaprosi Tugče. Doznavši za to, Bahar poludi i ne bi li ih razdvojila, ispriča djedu da je Tugče model. Mehmet kao iznenađenje za Gumuš dovodi iz Afjona njezinu blisku prijateljicu kako bi na vrijeme završila svoje kreacije. Djed uhvati Gumuš dok tajno priprema novu kolekciju.

15.epizoda - 3. prosinca
Gumuš ne posustaje i ne predaje se i na kraju uspijeva modele pokazati na reviji. Publika i novinari su oduševljeni. Mehmet je svakog dana sve skloniji Gumuš, a toga se upravo i boji. Mehmet optuži Beril za krađu Gumušinih kreacija. Šeref je odlučna da sazna u koga se njezin muž zaljubio. Upoznaje se sa Zejnep. Bahar pokazuje djedu članke u novinama o Tugče i dolazi do velike tragedije. Mehmet Fikri govori Berku da ostavi Tugče. Berk mu se suprotstavi i zajedno s Tugče odlazi od kuće. Kako bi spasila brata, Bahat je sve uništila. Velika Gumušina sreća zbog uspjeha kreacije naprasno je prekinuta Defneinim nestankom. Pinar za to ponovno okrivi Onura. Sumnja se na mafiju. Mehmet i Gumuš kreću u potragu za Defne.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju