Svakim radnim danom od 16:30.

76.nastavak - ponedjeljak 28. veljače
Svi su u šoku uslijed Mehmetova zadnjega pokušaja, na čelu s Gumuš. Mehmet prkosi Gumuš i odlučuje početi s novim životom. To jako rastuži Gulsun zato što se ona ne želi rastati. Nakon konferencije za novinare odnos Gumuš i Mehemeta još se jače pokvari. Cijelu stvar još više otežava činjenica da se njih dvoje učestalo susreću na poslu. Kada Šeref dozna da će se Mehmet i Gumuš rastati, skupi svoje stvari i vraća se u kuću. Njezin povratak ni najmanje se ne sviđa Dilrubi. Šeref je jako tužna zbog preinaka u kući. Diže se oluja u kući. Ali joj je Dilruba, koja je već dosta preuzela kontrolu nad Mehmetom Fikrijem, postala vrlo jaka suparnica. Povrh svega, Dilruba kuje opasne planove kako bi u kuću dovela i svoju kćer da ostane s njom.

77.nastavak - utorak 1. ožujka
Gumušini i Mehmetovi susreti ne prolaze nimalo lijepo. Mehmet je ne predstavlja svojim prijateljima i ponaša se prema njoj kao prema potpunom strancu ne bi li je rastužio. Gumuš je jako ljuta i odlazi k Pinar požaliti joj se. Na poslu Mehmet i dalje nastavlja svoj hladni rat. Mehmet pritišće Gumuš i njezinu ekipu i traži od njih da sve radove predaju prije. Napetost između Dilrube i Šeref se još pojača s dolaskom Dilrubine kćeri iz Ankare. Dilruba opet traži novac od Mehmeta Fikrija kako bi njezina kći otplatila dugove. Šeref shvaća što se događa i pokušava to riješiti. Mehmet Fikri protivi se rastavi Mehmeta i Gumuš i on ih oboje poziva na večeru, a da oni to ne znaju. Gumuš se naljuti kad umjesto očekivanoga Mehmeta Fikrija ugleda Mehmeta jer misli da je to opet neka njegova igrica. Dolazi Mehmet Fikri i razjašnjava situaciju. Ne uspjevši ih natjerati da si prestanu prkositi, on ljutito napušta stol.

78. nastavak - srijeda 2. ožujka
Mehmet i Gumuš nađu se licem u lice zbog iznenađenja koje je Bert priredio Didem. Gumuš isprva pomisli da ju je Mehmet pratio, ali kad istina izađe na vidjelo, ona se pokaje zbog svojih riječi. Gumuš je propustila posljednji brod zbog čega je primorana provesti noć s Mehmetom i Berkovima. Mehmet se nada da će Gumuš popustiti. Rat između Šeref i Dilrube zahuktava se. Šeref shvaća da su Dilruba i njezina kći uzele veću količinu novca od Mehmeta Fikrija. Zajedno s Bahar kreće to istražiti. Nakon Dilrubine kćeri, u kuću dolaze i njezini unuci. Broj Šadogluâ u kući smanjuje se, a članova Dilrubine obitelji sve je više i više. Slavit će se Bajram i Nova godina istovremeno. I Gumuš je pozvana, ali ne želi ići jer misli da će ondje biti i Mehmet. Mehmet pak odlučuje večer provesti s prijateljima.

79. nastavak - četvrtak 3. ožujka
Gumuš je razočarana što na novogodišnju noć ne nalazi Mehmeta kod kuće. Melek ima visoku temperaturu. Gumuš je u panici. Nema koga nazvati jer je blagdan i ne preostaje joj ništa osim da nazove Mehmeta. Mehmet, čuvši to, odmah kreće k njima. Mehmet smiri Gumuš. Gumuš krivi sebe za djevojčičinu bolest. Mehmet i Gumuš moraju provesti noć u bolnici. Onur i Pinar također stižu čim doznaju. Gumuš i Mehmet zbližavaju se zbog kćeri i odlučuju prestati sa svađama zbog njezine sreće. Odlučuju se što prije rastati i ostati prijatelji, kako Melek ne bi bila tužna zbog njihova odnosa. U kući raste nesnošljivost između Šeref i Dilrube. Dilruba je nadomak pobjedi nad Šeref rabeći suze pred Mehmetom Fikrijem kao najopasnije oružje protiv nje. Ona nahuška i unuke da razbiju antikvitete u kući jer zna da će to izluditi Šeref. Rukije je trudna, ali to skriva od muža Orhana...

80. nastavak - petak 4. ožujka
Gumuš i Mehmet podnose sudu zahtjev za rastavu braka, ali nikomu ne govore ništa o tome. Oboje su jako tužni. Usprkos tomu što i dalje ludo vole jedno drugo, ne uspijevaju zaboraviti prošle događaje. Diruba sve više učvršćuje svoje mjesto u kući. Otkako su joj došli kći i unuci, ona ima sve veći utjecaj u kući i njezina je riječ sve važnija. Ta situacija Šeref potpuno izbaci iz takta. Još jedanput pokušava razgovarati s Mehmetom Fikrijem i tako ga natjerati da se trgne i shvati što se događa. Ali ne polazi joj za rukom. Mehmet Fikri ne vidi nikoga osim Dilrube. Berk se vraća iz vojske i traži bolje pozicije u tvrtki za sebe i svoju ženu. Otvoreno kaže da će biti zadovoljan kada dospije na Onurovo mjesto, mjesto generalnoga direktora, a dotada će mu biti dovoljno da ima jedaka prava kao njegova sestra Bahar.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju