Djevojci Gumus je sudbina namijenila raskošan život i veliku ljubav, ali se na tom putu susreće s brojnim pričama ljudskih slabosti koje treba razriješiti.

96.epizoda - ponedjeljak 28. ožujka
Vođena isključivo majčinskim osjećajima, Gumuš pokuša na svaki mogući način izbjeći da Mehmet Džan u toj svađi bude povrijeđen. Ali takav njezin stav dovede do toga da vidi još jedno Mehmetovo lice, s kojim se dosada još nije susrela. Poziv Mehmeta Fikrija umiri cijelu obitelj. Ahmetovo je stanje svakoga dana sve bolje. Gohkan pokušava doznati koji je to novi muškarac u Baharinu životu i doznaje da je to njegov prijatelj Selim. Situacija se tako još pogoršava. Nihan doživljava živčani slom zbog razdvojenosti od Mehmeta Džana. Gumušino srce više ne može podnijeti taj pritisak.

97.epizoda - utorak 29. ožujka
Gumuš se više ne može nositi s Nihaninom boli i odvodi Mehmeta Džana k majci. Ne znajući ništa, Gumuš postaje žrtvom Ilkerova tajnoga plana. Mehmet Džan je otet po drugi put. Mehmet odlazi u hotel i traži od Gumuš da mu objasni takvo neodgovorno ponašanje. Gumuš je tužna, jer je nehotice iskorištena za takav negativan razvoj događaja. Vijest dopre do kuće. Šerefina je reakcija vrlo oštra.

98.epizoda - srijeda 30. ožujka
Berk ne vjeruje Didem i natjera je da napravi test na trudnoću. Orhan ide posjetiti Rukije u bolnicu. Dilruba i Bilur iskorištavaju priliku što nema Mehmeta Fikrija i nemilice troše. Izbrbljaju se Šeref da planiraju nanovo preurediti kuću. Šeref ne želi propustiti tu priliku da stvar okrene u svoju korist. Sve dojavi Bahar. Mehmet donosi šokantnu odluku kako bi razdvojio Bahar i Selima zbog čega dolazi do svađe s Bahar.

99.epizoda - četvrtak 31. ožujka
Nihan se pokaje zbog dobrote Gumušina srca i dovodi natrag Mehmeta Džana. Mehmet i Šeref su u šoku kad ispred sebe ugledaju Gumuš i Mehmeta Džana koji je drži za ruku.Mehmetova sreća, jer je dobio natrag sina, ne može se opisati riječima. Ali ni ta sreća nije prepreka Mehmetovoj želji da istjera pravdu. Mehmet Džan će nakog toga živjeti s ocem u kući.

100.epizoda - petak 1. travnja
Nihan se unatoč svoj svojoj boli mora razdvojiti od sina. Gumuš ponovno pokušava malo smekšati Mehmeta.Šeref u stopu prati Dilrubu. Bahar pregledava račune i dozna da je djed učinio jednu preinaku a da nikomu od njih nije ništa rekao. Ona pada u očaj.
Šeref kopa po Dilrubinim stvarima i otkriva sve njezine mutne poslove. Naziva Hikmeta i traži ga da joj pomogne. Šeref upozorava Mehmeta i Bahar na nadolazeću opasnost, ali je ne shvaćaju dovoljno ozbiljno.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju