Ljubav je bačena u ruke sudbine.

31.epizoda - ponedjeljak 27. prosinca
Mehmet, Onur i Berk ponovno objese ploču s imenom iznad ateljea. Gumuš ne zna što da učini. Engin joj predlaže partnerstvo. Mehmet je ljubomoran, ali pokušava to skriti od Gumuš, ne želi da ona to osjeti. Mehmet odlučuje istražiti Enginovu prošlost. Tarik se nastavlja baviti mutnim poslovima. Organizira prijevoz narkotika kamionima Šadoglua koji prevoze mramor. Uspijeva tako prebaciti narkotike izvan zemlje. No prima potpuno neočekivani posjet. Dolazi mu Mehmet Fikri. Vrlo ozbiljnim riječima zaprijeti mu da se ne petlja u njegovu obitelj ni u njegove poslove. Rukijin se otac pojavljuje na vratima. Mehmet mora predvoditi obred vjenčanja odbjeglih mladenaca. Šeref poludi. Pinar i Onur zbog učestalih se svađa odluče obratiti bračnom savjetniku. Gumuš radi na novoj kreaciji.

32.epizoda - utorak 28. prosinca
Gumuš je jako uzbuđena zbog novog posla i Mehmet je podupire. Enginu se jako sviđa Gumušina ideja i odmah kreće u osmišljavanje promidžbenog materijala. Šeref prati svaki Gumušin pokret. Prisluškujući kroz prozor Gumušin i Enginov razgovor, krivo protumači njihovu poslovnu svađu. Trči k Mehmetu želeći iskoristiti tu priliku kako bi razdvojila njega i Gumuš. Kada dozna da je napravila abortus, Gokhan odlazi k Bahar i napada je. Gumuš je rekla Gokhanu za pobačaj, Bahar joj to ne može oprostiti. Tarik smišlja novi prijevoz droge prijevoznom tvrtkom Šadoglu. Kako bi privukao Bahar k sebi, Tarik je sve više i više okreće protiv Mehmeta i Gumuš. Pokušava to isto učiniti i s Berkom, ali Berk ne prihvaća njegovu igru. Mehmet Fikri ne oprašta ni kćeri. Ona pokušava sve kako bi se pomirila s ocem. Ali Mehmet Fikri je odlučan. Rastat će se od Tarika, vratit će se kući i zaboravit će Doguša. Gulsun mora odlučiti između obitelji i Doguša. Gumuš je jako uzbuđena zbog prezentacije, ali Bahar organizira prezentaciju Šadoglu istoga dana kao i Gumuš. Velik broj pozvanih ne stiže na Gumušinu prezentaciju i na kraju je broj prisutnih vrlo malen.

33.epizoda - srijeda 29. prosinca
Gumuš zbog poslovnog partnerstva s Enginom provodi sve više vremena s njime. To jako živcira Mehmeta. Šeref poziva Engina na obiteljsku večeru što dovodi do eskalacije te situacije. Enginu za stolom izleti da je Gumuš pretrpana poslom. Mehmet i Mehmet Fikri naljute se, jer je radije tražila pomoć od Engina nego od njih. Engin shvati da je pogriješio, ali sad je kasno. Nakon jela Mehmet i Gumuš posvađaju se zbog Engina. Pinar i Onur i dalje se često svađaju. Na kraju Onur napušta kuću i odlazi u hotel. Onur i Pinar odluče se rastati. Tarik i dalje nastavlja koristiti Bahar za mutne poslove. Mehmet odlučuje ograničiti Baharine ovlasti u odjelu tekstila. Bahar poludi kada dozna za to. Doguševoj je majci bolje i ona javlja Tariku da se vraća. Gulsun i Levent se zbližavaju. Tariku se to ne sviđa i odlučuje ju povrijediti. Gumuš organizira drugu prezentaciju. Ali narudžbe nisu ni blizu onomu čemu se nadala.

34.epizoda - četvrtak 30. prosinca
Mehmet ne može vjerovati kad mu Gumuš kaže da neće ići na put. Mehmet danima planira to putovanje, a Gumuš ispred toga stavlja predstavljanje svoje nove kreacije. Mehmet je ljut na Gumuš jer ga je stavila u drugi plan. Gumuš je još tužnija kada dozna da su trebali ići upravo u Pariz! Ali ne može odustati od donesene odluke jer je upravo Mehmet taj koji je najviše motivira na uspjeh i čije poštovanje i priznanje želi zadobiti. Mehmet to ne razumije i postaje sve ljubomorniji na njezina partnera, ali to joj ne pokazuje. Gumuš nikako ne uspijeva razveseliti Mehmeta. On je slomljen. Onur i Pinar podnose zahtjev za rastavu. Defne je jako tužna zbog toga. Šeref s jedne strane glumi svekrvu punu razumijevanja, a s druge strane svim silama pokušava je udaljiti od svog sina. Gumuš se potpuno predala organizaciji svečanog otvorenja. Gumuš po cijele dane radi. Znajući da će Gumuš kasno doći, Šeref poziva na Bahar i Gokhana. Kad Mehmet shvati da Gumuš neće doći na večeru, još se više pojača napetost između njih dvoje. Tarik i dalje nastavlja s prijevozom droge, ali sada bira još opasniji put. Gumuš, koja je radila po cijele dane na organizaciji svečanog otvorenja, na svoj veliki dan doživljava veliko razočaranje.

35.epizoda - petak 31. prosinca
Mehmet dolazi u posljednjem trenutku, čime neizmjerno usreći Gumuš. To uznemiri Engina, ali ne pokazuje to. Šeref odnos Gumuš i Engina čuva kao svoje posljednje oružje koje će iskoristiti ne bi li rastavila Mehmeta i Gumuš. Mehmet nije imun na majčine provokacije i postaje sve ljubomorniji. Šeref poziva Engina na slavlje na kojem se okuplja cijela obitelj. Mehmet je tužan zbog toga što se Gumuš toliko predala poslu i zapušta se. Tarik smišlja sve gore planove kako bi uništio Gulsun i Šadoglue. Cilj mu je rastati se od Gulsun i oduzeti joj skrbništvo nad Dogušem. Mehmeta se planira riješiti na drugi način. Pinar napokon kaže djedu da će se rastati od Onura. Engin počinje davati Gumuš sate vožnje. Gumuš to taji od Mehmeta jer ga želi iznenaditi. Mehmet odlazi na Gumušin posao i ondje ne nalazi ni nju ni Engina. Gumuš kasno dolazi kući i Mehmet je upita gdje je bila. Ona mu slaže da je bila u ateljeu. Mehmet je uhvati u laži. Gumuš mu prizna istinu. Mehmetu se ni najmanje ne sviđa da Engin njegovoj ženi daje tajne sate i upiše je na tečaj vožnje. Mehmetu se Engin nimalo ne sviđa i odluči ga slijediti.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju