Djevojci Gumus je sudbina namijenila raskošan život i veliku ljubav, ali se na tom putu susreće s brojnim pričama ljudskih slabosti koje treba razriješiti.

51.epizoda - 24. siječnja
Nihan je jako razočarana kad shvati motiv Mehmetova posjeta i što on od nje želi. Isprva odbija razgovarati s Gumuš. Ipak, zbog ljubavi koju osjeća prema Mehmetu, odluči vidjeti se s Gumuš i pokušati je nagovoriti da ne ostavi Mehmeta. Pinar dogovara susret. Nihan pokušava objasniti Gumuš da između nje i Mehmeta nikada neće biti ništa više od prijateljstva. Kod kuće Gumuš očekuje veliko iznenađenje. Mehmet i Omer odlučuju je oteti i jahtom odvesti na Bujukadu. Nastaje velika galama. Mehmet nasilu ukrca Gumuš na jahtu i kreću na put. Bahar ne propušta primijetiti kako se Onur i Nilufer opasno zbližavaju. Bahar također primjećuje kako se njezina šogorica vrti oko Onura, zbog čega se posvađa s Gokhanom. Ozge vrti Gulsun oko maloga prsta, ali njezin bijeg nesretno završava. Šeref je zadovoljna zbog interesa koji za nju pokazuje odvjetnik Džihan. Odluči osvježiti izgled.

52.epizoda - 25. siječnja
Mehmet i Gumuš ponovno proživljavaju trenutke sreće. Ali Mehmeta uznemiruju Enginovi poslovni planovi. Mehmet želi dati podršku supruzi zbog čega se ne protivi njezinu odlasku u Pariz. Odlučuje je iznenaditi i kupuje i sebi kartu za Pariz. Ali Engin ima druge planove za putovanje. Ozgenin bijeg završava nesrećom u kojoj Timučin umire, a ona se izvlači s nekoliko ogrebotina. Gulsun i cijela obitelj kreću u potragu za Ozge. Gulsun trči u pomoć Ozge koja je u šoku. Gumuš se pokušava približiti Mehmetovu sinu Mehmetu Džanu, što joj u početku ne polazi za rukom. Sve dok ne probdije cijelu noć uz Mehmeta Džana koji leži u vrućici. Mehmet s velikom srećom i zadovoljstvom gleda kako se Gumuš i njegov sin zbližavaju. Nihan odlazi u Ameriku u nadi da će napokon opet prohodati. Upravo u trenutku kad Onur i Pinar odlučuju odustati od rastave, Nilufer zadaje zadnji udarac.

53.epizoda - 26. siječnja
Mehmetovo i Onurovo prijateljstvo je u opasnosti. Mehmet u istom trenutku proživljava bol zbog gubitka najbližega prijatelja i supruge. Ali to je samo početak svega onoga što mu tek predstoji. Nilufer je nezadovoljna jer nije dobila od Onura ono što je htjela i optužuje ga za silovanje. Mehmet i Pinar ne znaju komu vjerovati. Cijelu stvar još više pogoršava činjenica da je Pinar trudna. Bahar sumnja u Nilufer zbog čega se suočava sa suprugom. Pinar odlučuje da neće zadržati dijete. Gumuš ne može napustiti obitelj u ovako teškoj situaciji i odustaje od putovanja u Pariz. Engin poludi zbog te njezine odluke. Jedina je dobra vijest da su Šadoglui ponovno sklopili neke poslovne dogovore i izlaze na tržište.

54.epizoda - 27. siječnja
Niluferin podmukli planovi polako jedan po jedan izlaze na vidjelo. Njezin stariji brat Gokhan nalazi se u neugodnoj situaciji u odnosu na Šadoglue. Kako bi riješio stvar, odlučuje poslati Nilufer u Izmir. Ali Nilufer imam sasvim druge planove.Sreća zbog dobivenoga posla, nakon krize u tvrtki Šadoglu, kratkoga je vijeka. Svaki je dan sve teže podmiriti račune, čime je kuća u konstantnoj opasnosti. Mehmet smišlja kako će riješiti taj problem prije nego što djed Mehmet Fikri to dozna. Pinar donosi odluku. Rastat će se od Onura, ali će zadržati dijete. Djed Mehmet Fikri poludi kada dozna za to. Gumuš se sve više navikava na Mehmeta Džana i on se sve jače vezuje za nju. Upravo u tom trenutku dolazi sretna vijest iz Amerike. Nihanina operacija prošla je uspješno i liječnici su potvrdili da postoji velika mogućnost da ona opet prohoda.

55.epizoda - 28. siječnja
Šadoglui su u šoku. Kriza u koju je zapala obitelj potresla je sve članove obitelji, na čelu s Mehmetom Fikrijem. Mehmet sebe smatra odgovornim za nastalu situaciju. Da bi otplatili hipoteku, svi kreću u potragu za novcem. Koliko god da se Mehmet tomu protivi, Gumuš ustraje u odluci da pomogne suprugu. U tom trenutku dolazi Enginova supruga objasniti Gumuš što se doista događa. Ne nailazi na odgovarajuću atmosferu za razgovor. Pinar otvara izložbu. Cijela joj obitelj daje podršku i dolaze na koktel. Izložba privlači velik interes, što vraća osmijeh na lice Šadogluâ. Šeref kreće u još jedan pokušaj ne bi li pomirila kćer i zeta. Mehmet ne uspijeva uvjeriti djeda i on daje kuću na prodaju.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju