Ljubav je bačena u ruke sudbine!

6.epizoda - 22. studenog

Večernji izlazak Mehmeta i Gumuš s Pinar, Onurom i Bahar završava incidentom.Gumuš prilazi jedan mladić i počinje plesati s njom. Kada Mehmet to primijeti, ne može se kontrolirati te izbije tučnjava. Gumuš se usred toga cijelog meteža onesvijesti i time se smiri situacija. Istovremeno, obitelj koja je saznala za Pinarinu kćer u Americi s nestrpljenjem očekuje njezin povratak kući. Mehmet Fikri ne može vjerovati u to što čuje, odlazi u svoju sobu po pištolj i kreće prema Pinar. Pinar, začuđena onim što vidi, pretpostavlja da je djed doznao istinu i tada odluči sve priznati. No možda će te riječi dovesti do toga da više nikada ne vidi kćerku. Njezina situacija nije ništa drukčija od Tarikove koji je prvi sve doznao i svima ispričao. On i dalje skriva ljubavnicu i sina od obitelji zbog čega njegov sin Doguš počinje trpjeti velike psihološke tegobe. Kad Esra, koja se stalno žali na Tarika, shvati da neće dobiti od njega ono što očekuje, shvaća da je došao trenutak da nešto poduzme. Ljubav prema Mehmetu svakim danom sve više razdire Gumuš te se zbog neuzvraćene ljubavi sve više okreće poslu i školovanju. Jedne večeri Mehmet razgovara s Kader, a Gumuš načuje godinama skrivanu tajnu.

7.epizoda - 23. studenog

Svjedočeći intimnom razgovoru Mehmeta i Kader, Gumuš okrivi Kader zbog čega ona odluči napustiti kuću. Kader si traži novu kuću i odlučuje sa sobom povesti i oca Osmana, koji je već godinama u službi obitelji Šadoglu. Mehmet Fikri odlučuje postaviti osiguranje pred kuću kako bi spriječio Pinar od bijega. Kada Pinar to dozna, doživi živčani slom i zaključava se u kupaonicu. Mehmet je jedva uspijeva izvući odande te je on i Gumuš odvode na Onurov brod. Ahmet u posljednje vrijeme provodi dosta vremena sa Zejnep koju je nedavno upoznao. Šeref za to ne zna, ali nešto naslućuje. Mehmet i Gumuš dovode u Istanbul Pinarinu kćer Defne i njezina oca Unala, ali tada shvaćaju da Unal nije Defnein otac.

8.epizoda - 24. studenog

Gumuš i Mehmet, doveli su Defne iz Amerike kako bi iznenadili Pinar, no ne nalaze nikoga tko bi je čuvao. Primorani su provesti noć svi zajedno u istoj hotelskoj sobi. Kod kuće su svi zaposleni pripremajući rođendansku zabavu iznenađenja za Šeref. Na zabavu dolazi čak i Bertova djevojka, manekenka Tugče. Šeref je bijesna kada čuje izgovor koji Mehmet i Gumuš smisle kako ne bi morali prisustvovati zabavi. Esra broji dane čekajući trenutak kada će Tarik napustiti kuću, ali Tariku iz džepa ispadaju njihove avionske karte i pronalazi ih spremačica. Ona pomisli da su karte Ahmetove i daje ih Šeref. Tarikova i Esrina dugogodišnja tajna ljubav tako izlazi na vidjelo. Zbog svega toga i tajne o pravom ocu Defne koja je došla iz Amerike, Mehmet i Onur umiru od znatiželje. Pinar ne pokazuje ni najmanju namjeru da im to oda.

9.epizoda - 25. studenog

Mehmeta i Gumuš je tema o Defne zbližila. Šeref im stalno pokušava rasplinuti tu sreću i zadovoljstvo nabijajući im čitavo vrijeme na nos to što nisu došli na njezin rođendan. Mehmet mobilizira svu braću kako bi Pinar mogla vidjeti kćer. Svi redom imaju zadatak izvući Pinar iz kuće kako bi mogla otići do Defne. Šeref prati Tarika i pokušava izvući detalje od susjeda koji žive u Esrinoj zgradi. Doznaje da on godinama ima ljubavnicu s kojom ima i sina i odlučuje to podijeliti s Gulsen. Beril osjeća da su se Mehmet i Gumuš zbližili. Kako bi to zaustavila, ona krade Gumušine crteže. Gumuš se boji da neće stići dovršiti do revije poslove koje je prihvatila i osjeća da Beril ima svoje prste u tome. Odluči o tom razgovarati s Mehmetom. No ne uspijeva ga uvjeriti u to i posvađaju se. Šeref je tužna, jer je sumnjala u muža i jako se lijepo prema njemu ponaša. Ahmet odlazi k Zejnep prema kojoj počinje gajiti sve jače osjećaje. Mehmet Fikri smišlja kako će riješiti Pinarinu situaciju. Doznavši da su Defne i otac stigli iz Amerike, odlučuje da se Pinar mora udati za njega.

10.epizoda - 26. studenog

Mehmet i Gumuš provode prvu zajedničku noć otkako su se oženili. Gumuš je jako sretna, a Mehmetovo lice je prvi put nakon dugo vremena nasmijano. Tarik sam otvora vrata Gulsun i nađe se između dvije žene. Ostavlja Esru iza sebe i odjuri za ženom. Kako bi uvjerio ženu, kaže joj da je to s Esrom bila jednodnevna avantura. Gulsun ne povjeruje Tarikovim riječima te ode posjetiti Esru. Pinar i Defne su u Onurovoj kući i u tom trenu upadaju kamatari. Istovremeno i Mehmet i Gumuš dolaze k Onuru. Mehmet je ranjen u nastalom kaosu. Još jedanput Mehmet je spasio Onuru život. Berk doznaje da je sestra Bahar poslala njegovu voljenu Tugče u Pariz. Gumuš dobiva svoju prvu plaću. Kupuje Mehmetu dar i poziva ga na večeru. Beril pokušava upropastiti Gumušine planove s Mehmetom, ali pokušaji joj se izjalove.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju