Djevojci Gumus je sudbina namijenila raskošan život i veliku ljubav, ali se na tom putu susreće s brojnim pričama ljudskih slabosti koje treba razriješiti.

71.epizoda - ponedjeljak 21. veljače
Ilker zaprosi Nihan. Bahar razgovara s Gumuš i nakon toga pokušava nagovoriti Nihan da počne raditi u nekoj drugoj trgovini kako bi je udaljili iz tvrtke. Nihan, shvativši što se događa, odlazi Mehmetu i podnosi zahtjev za raskid radnog odnosa. Mehmet je jako iznenađen događajima. Zatim dolazi Gumuš i govori mu kako ona nije poželjna u tvrtki. Dolazi do napetosti između njih. Izlazi na vidjelo da se Bahar rastaje od Gokhana. Mehmet Fikri Bahar i sina dovodi u kuću. Dilruba polako pokušava sve u kući nahuškati jedne na druge. Šeref kaže Mehmetu kako Dilruba vrti Mehmeta Fikrija oko maloga prsta te da je veći iznos prebacila na kćerin račun u Ankari. Pinar se nalazi s Nihan i doznaje da će se ona udati za Ilkera. Ta vijest brzo dopre do Mehmeta i on se uznemiri. Mehmet odluči zatražiti skrbništvo nad sinom i dovodi Mehmeta Džana kući.

72.epizoda - utorak 22. veljače
Mehmet provodi noć kod Nihan. Kad se ujutro probudi, ljut je, ali to ne mijenja stvarnost. Zbog utjecaja alkohola on se ne sjeća najbolje što se dogodilo, ali ne usuđuje se ništa pitati Nihan zbog straha od odgovora. Ne odlazi kući jer ne može ženi pogledati u oči, nego odlazi na posao bježeći od Gumuš. Gumuš provodi besanu noć. Traži Mehmeta posvuda i misleći da je s Onurom, odlazi na njegov brod. Kada ga ni ondje ne pronalazi, očajna je i odlazi u tvrtku. Kad ugleda Gumuš ispred sebe, Mehmet se pita što je napravio i kako će se iz toga izbaviti. Gumuš ga stjera u kut i on joj govori što se dogodilo. Gumuš poludi kad joj Mehmet kaže da su ga njezina ljubomora i nepovjerenje okrenule Nihan. U kući su u tijeku pripreme za slavlje u povodu Berkova povratka iz vojske. Mehmet Fikri i Šeref svjesni su da između Gumuš i Mehmeta postoje neke nesuglasice, ali misle da će to, kao i uvijek dosada, riješiti.

73.epizoda - srijeda 23. veljače
Mehmet se smiri kada dozna da se ništa nije dogodilo između njega i Nihan, i kreće po Gumuš u nadi da će se ona vratiti kući. Ali nije tako lako zaliječiti njezino slomljeno srce. Gumuš ne želi s njim razgovarati. Mehmet smišlja kako će to riješiti. Doseli se u pansion u kojem je odsjela Gumuš. Pojavljuje se pred njom za doručkom i za večerom i na taj je način pokušava smekšati, ali ne uspijeva. Mehmet pokušava ostati nasamo s Gumuš i odvesti je nekamo. Pokušava sve ne bi li je uvjerio, ali njezin prkos i slomljeno srce ne vjeruju da bi oni mogli biti sretni zajedno. U kući se osjeća iščekivanje. Gumuš shvaća da je Mehmet neće ostaviti samu i usto joj toliko nedostaje kći da se ona dluči vratiti kući. Svi se razvesele jer misle da će se njih dvoje pomiriti. Ali Gumušin plan je sasvim drukčiji. Nihan je razgovarala s Mehmetom i dolazi posjetiti Gumuš. Nihanine riječi je zbune. Rukije osvaja novac na lotu i kupuje kuću a da ništa o tome ne kaže suprugu.

74.epizoda - četvrtak 24. veljače
Što god da Mehmet učini, nije dovoljno da se Gumuš prestane ljutiti na njega. Gumuš odluči napustiti kuću. U kući su svi tužni, ali je nitko ne uspijeva odgovoriti od ideje da otiđe. Mehmet ne može ništa drugo učiniti osim pomoći Gumuš. Gumuš se sama sa kćeri seli u kuću u kojoj su trebali živjeti ona i Mehmet. Ali Šeref ne može ostaviti snahu i unuku same. S koferima pozvoni joj na vrata. Gumuš je zbunjena i ne zna što učiniti, ali prima svekrvu u kuću. Ali Šeref se useljava s drugim ciljem. Ona želi ponovno zbližiti Mehmeta i Gumuš. Iz tog istog razloga ona učestalo poziva Mehmeta u kuću, pod raznoraznim izgovorima. Napokon izmisli da su im lopovi provalili u kuću i zato Mehmet ondje provede noć. To se nimalo ne sviđa Gumuš. Što Gumuš više bježi, to je Mehmet uporniji. Mehmet joj priredi nekoliko lijepih iznenađenja na poslu ne bi li je ponovno osvojio. Mehmet polako počinje gubiti nadu.

75.epizoda - petak 25. veljače
Gumuš ne odustaje od svoje odluke i odbija Mehmeta pred mnoštvom ljudi koje je sa sobom doveo. Zbog toga zadnjeg udarca Mehmet doživi živčani slom. Mehmet se vraća kući i istjerjuje jednog po jednog iz svoje sobe. Mehmet Fikri i Dilruba pokušavaju ga smiriti. Gumuš je spalila sve mostove među njima. Shvativši to, Mehmet odustaje. Odlučuje igrati prema Gumušinim pravilima. Gumuš se predaje poslu. Komplicirano je što se na poslu učestalo susreće s Mehmetom. Dilruba odlučuje iskoristiti priliku što se

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju