Djevojci Gumus je sudbina namijenila raskošan život i veliku ljubav, ali se na tom putu susreće s brojnim pričama ljudskih slabosti koje treba razriješiti.

91.epizoda - ponedjeljak 21. ožujka
Mehmet slijedi Gumuš. Kad vidi da se ona nalazi s Nihan, izvan sebe je od ljutnje. Mehmet to dojavi policiji i oni privode Nihan. Mehmet Džan, doznavši što se dogodilo, u suzama traži majku. Gumuš je jako tužna zbog takvoga Mehmetova postupka, a Mehmet ne može shvatiti zašto je ona zauzela Nihaninu stranu.Vođena isključivo majčinskim osjećajima, Gumuš pokuša na svaki mogući način izbjeći da Mehmet Džan u toj svađi bude povrijeđen. Ali takav njezin stav dovede do toga da vidi još jedno Mehmetovo lice, s kojim se dosada još nije susrela. Poziv Mehmeta Fikrija umiri cijelu obitelj. Ahmetovo je stanje svakoga dana sve bolje. Gohkan pokušava doznati koji je to novi muškarac u Baharinu životu i doznaje da je to njegov prijatelj Selim. Situacija se tako još pogoršava. Nihan doživljava živčani slom zbog razdvojenosti od Mehmeta Džana.

92.epizoda - utorak 22. ožujka
Gumuš se više ne može nositi s Nihaninom boli i odvodi Mehmeta Džana k majci. Ne znajući ništa, Gumuš postaje žrtvom Ilkerova tajnoga plana. Mehmet Džan je otet po drugi put. Mehmet odlazi u hotel i traži od Gumuš da mu objasni takvo neodgovorno ponašanje. Gumuš je tužna, jer je nehotice iskorištena za takav negativan razvoj događaja. Vijest dopre do kuće. Šerefina je reakcija vrlo oštra. Berk ne vjeruje Didem i natjera je da napravi test na trudnoću. Orhan ide posjetiti Rukije u bolnicu. Dilruba i Bilur iskorištavaju priliku što nema Mehmeta Fikrija i nemilice troše. Izbrbljaju se Šeref da planiraju nanovo preurediti kuću. Šeref ne želi propustiti tu priliku da stvar okrene u svoju korist. Sve dojavi Bahar. Mehmet donosi šokantnu odluku kako bi razdvojio Bahar i Selima zbog čega dolazi do svađe s Bahar.

93.epizoda - srijeda 23. ožujka
Nihan se pokaje zbog dobrote Gumušina srca i dovodi natrag Mehmeta Džana. Mehmet i Šeref su u šoku kad ispred sebe ugledaju Gumuš i Mehmeta Džana koji je drži za ruku.Mehmetova sreća, jer je dobio natrag sina, ne može se opisati riječima. Ali ni ta sreća nije prepreka Mehmetovoj želji da istjera pravdu. Mehmet Džan će nakog toga živjeti s ocem u kući. Nihan se unatoč svoj svojoj boli mora razdvojiti od sina. Gumuš ponovno pokušava malo smekšati Mehmeta.Šeref u stopu prati Dilrubu. Bahar pregledava račune i dozna da je djed učinio jednu preinaku a da nikomu od njih nije ništa rekao. Ona pada u očaj.

94.epizoda - četvrtak 24. ožujka
Šeref kopa po Dilrubinim stvarima i otkriva sve njezine mutne poslove. Naziva Hikmeta i traži ga da joj pomogne. Šeref upozorava Mehmeta i Bahar na nadolazeću opasnost, ali je ne shvaćaju dovoljno ozbiljno. Mehmet Fikri vraća se kući i jako je sretan što se sinu stanje poboljšalo. I Dilruba je sretna. Ona nastavlja Mehmeta Fikrija neprimjetno okretati protiv obitelji. Pinar svaki dan odlazi u bolnicu posjetiti Rukije i postaje uzrokom jednoga vrlo sretnoga događaja. Gumuš je jako zauzeta pripremanjem nove kolekcije i provodi mnogo vremena na poslu. Mehmet je ljut jer misli da će ona zbog takvoga napornoga tempa zaboraviti njegov rođendan. Ali ona mu tajno organizira zabavu. Kad na kraju zabave Mehmet Fikri kaže da se idućega dana okupi upravni odbor tvrtke jer da će on objaviti svoju oporuku, nastaje muk.

95.epizoda - petak 25. ožujka
Dilruba ne može više skrivati svoje laži. Hikmet dolazi na Mehmetovu rođendansku zabavu i tako sve izlazi na vidjelo. Dilruba je slomljena. Bilur i Kenan tužni su jer će biti izbačeni iz kuće. Najveći šok ipak doživi Mehmet Fikri kada to sve čuje. Šeref se s jedne strane razveseli zbog razvoja događaja, ali s druge je zabrinuta za zdravstveno stanje Mehmeta Fikrija. Mehmet Fikri odlazi od kuće na neko vrijeme jer se želi odmoriti i srediti misli. Gumuš obavlja zadnje pripreme za reviju. Kako bi sve bilo savršeno, radi od jutra do mraka. Kenar kreće u akciju jer želi iskoristiti Berkovu ljutnju u svoju korist. Huška Berka da izbaci Mehmeta s čela upravnog odbora i smišljaju zavjeru koja će uzdrmati cijelu obitelj.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju