Djevojci Gumus je sudbina namijenila raskošan život i veliku ljubav, ali se na tom putu susreće s brojnim pričama ljudskih slabosti koje treba razriješiti.

66.epizoda - ponedjeljak 14. veljače
Svi su u šoku zbog Berkove izjave za večerom. Berk je odlučan u namjeri da se oženi s Didem, djevojkom koju je nedavno upoznao. Mehmet Fikri usprotivi se tomu nerazumnom potezu i pozlije mu. Bahar i Berk posvađaju se. Situacija postaje još napetija kada Mehmet Fikri objavi da neće prihvatiti Didem za snahu. Berk napušta kuću. Da ne ostanu na ulici, odlaze Dideminoj obitelji. Ondje im zalupe vrata u lice. U pomoć novim mladencima priskaču Mehmet i Gumuš. Prvo će ih smjestiti u hotel, a onda će pokušati naći način kako smekšati i Mehmeta Fikrija i Didemina oca. Gumuš pada na pamet plan pomirenja. Obje obitelji bit će pozvane na vjenčanje, kao iznenađenje. Ondje će pokušati dobiti oprost za mladence. Nihan je prohodala nakon mjeseci terapije.

67.epizoda - utorak 15. veljače
Gumuš misli da je i Mehmet bio na večeri koju je Pinar pripremila za Nihan i naljuti se jer joj nije ništa rekao. No Mehmet nije bio na toj večeri. Gumuš doživi napadaj ljubomore, jer se Mehmeta veseli što Nihan nakon tolikih godina ponovno hoda. Gumuš je ljuta i kada dozna da Nihan traži posao i da ju je Mehmet odlučio zaposliti u vlastitoj tvrtki. U tom trenutku, kao da su se dogovorile, dva novorođenčeta odluče doći na svijet istoga dana. Bahar i Pinar rode. Šadoglue u bolnici očekuje dvostruko oduševljenje. Mehmet Fikri postupno produbljuje svoje prijateljstvo s gđom Dilrubom koju je upoznao u parku. Čak provede i noć u njezinoj kući jer se razboli. Samo Gumuš zna tu njegovu tajnu. Gumuš obeća da neće nikomu ništa reći dok Mehmet Fikri to sam ne odluči podijeliti s obitelji.

68.epizoda - srijeda 16. veljače
Gumuš ne stiže do bolnice i rodi u autu. Obitelj je u šoku kada čuje vijest i svi odlaze u bolnicu. Nakon pregleda liječnici utvrde da su i novorođenče i Gumuš u jako dobrome stanju. Rođenje jednoga djetea za drugim veseli sve osim Nihan. Njezini snovi o tome da će jednoga dana opet biti s Mehmetom time padaju u vodu. No Mehmet se još nije navikao na dijete. Ne želi kćer uzeti u naručje. Ljubomoran je na odnos Melek i Gumuš. Bahar traži prijateljevu pomoć da preuzmu Gokhanov posao. Mehmet se još nije navikao na dijete i počinje biti ljubomoran na Gumušinu naklonost prema djetetu. Učestalo izbjegava trenutke u kojima bi trebao ostati nasamo sa kćeri. Na televiziji objave vijest da je eksplodirala bomba u jednoj vojnoj jedinici. Berka nije dostupan telefonom. Didem i Bahar, a da nikomu ništa ne kažu, u trenu kreću prema zračnoj luci. U trenutku kada se ukrcavaju u avion, primaju Berkov poziv. Smirile su se primivši Berkov poziv. Popušta napetost između Bahar i Šeref. Šeref se posvađa s Didem jer ona mirno izlazi sa svojim prijateljima. Na kraju je otjera iz kuće.

69.epizoda - četvrtak 17. veljače
Mehmet Fikri zaprosi Dilrubu. Ona odmah pristane i počinju pripreme za vjenčanje. Svi su u šoku, na čelu sa Šeref. Šeref se ta odluka ni najmanje ne sviđa i uopće ne vjeruje Dilrubi. Uvjeri Mehmeta da otiđe razgovarati s djedom kako ne bi razdijelio nasljedstvo. Taj razgovor loše završava. Mehmet Fikri optužuje Mehmeta da se namjerio na novac. Na to Šeref pokušava natjerati Dilrubu da potpiše predbračni ugovor. Mehmet Fikri poludi kada dozna za to. Dilruba se pokazala još tvrdoglavijom nego što je Šeref pretpostavljala. Dilruba, koja se nastanila u kući, pod izgovorom da ima problema s bolnim nogama, izbacuje Šeref iz njezine sobe. Bahar i Gokhan se posvađaju i odlučuju rastati se. Gumuš zbog djeteta zapostavlja Mehmeta. Nemaju vremena da provedu neko vrijeme nasamo kao muž i žena. Gumuš pošalje Mehmeta samoga na večer zaposlenika tvrtke. Nihan je zvijezda večeri. Bahar je uznemirena, jer Mehmet previše vremena provodi s Nihan koja je organizirala tu večer. Bahar to javi Gumuš. Gumuš priprema mužu večer iznenađenja.

70.epizoda - petak 18. veljače
Kad Mehmet vidi Nihan kako se ljubi sa svojim ljubavnikom, on je upita što se događa. Ona mu ne dopusti da joj se miješa u život i posvađaju se. Nihan skriva od Mehmeta da je Ilker u autu. Mehmet dolazi kući vrlo živčan. Gumuš se slomi kada dozna da je on bio s Nihan. Posvađaju se. Gumuš misli da je Mehmet ljubomoran zbog Nihan. Mehmet u uredu doživi šokantno iznenađenje dok pokušava doznati tko je Nihanin ljubavnik. Dobiva kritičnu vijest od Gohkana i Bahar. Hoće li zbog njih prekinuti Gumušina nastojanja? U kući traje tajni rat između Šeref i Dilrube. Dilruba svaki dan ima sve više utjecaja na Mehmeta Fikrija. Mehmet Fikri uzeo ju je pod svoje okrilje i ona polako počinje provoditi svoje planove.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju