Djevojci Gumus je sudbina namijenila raskošan život i veliku ljubav, ali se na tom putu susreće s brojnim pričama ljudskih slabosti koje treba razriješiti.

86.epizoda - ponedjeljak 14. ožujka
Hikmet, bliski prijatelj Mehmeta Fikrija, zna sve o Dilrubinoj mračnoj prošlosti i igri koju igra sa Šadogluima.Dilruba se uspaniči zbog straha da će njezine spletke izaći na vidjelo. Jako je uznemiri Hikmetov posjet Mehmetu Fikriju. Kako bi se spasila od Hikmeta, Dilruba odglumi da joj je loše i pada u krevet. Šeref je sumnjivo kako joj je pozlilo upravo kad je Hikmet došao, a čim je otišao njezino se stanje popravilo. Dilruba pokušava naći načina kako da ušutka Hikmeta i spriječi ga da Mehmetu Fikriju kaže što zna. Gokhanov dolazak u kuću uznemiri sve. Svi su ljuti na njega jer je otišao i ostavio ženu i dijete, a ponajviše Mehmet Fikri. Bahar mora donijeti vrlo važnu odluku za svoj život. Mehmet i Gumuš i dalje proživljavaju svoju harmoniju. Budući da se se okuplja sve više i više ljudi u kući, mir se postupno narušava.

87.epizoda - utorak 15. ožujka
Diruba ne uspijeva uvjeriti Hikmeta u svoje laži. On joj pruža izbor. I daje joj petnaest dana. Ili će mirno i bez puno buke napustiti kuću ili će on Mehmetu Fikriju reći pravu istinu o njoj. Mehmet pokreće parnicu za skrbništvo nad sinom. Nihan je spremna učiniti sve kako ne bi izgubila sina i tajno se sastaje s Gumuš. Očekuje ju potpuno neočekivani prijedlog. U kući se događaju ljubavne drame. Didem otjera Berka. Pinar i Onur svađaju se. Bahar bježi od Gokhana. Sinan se otvara Bahar i daruje joj prsten. Gokhan predlaže supruzi da izađu zajedno na večeru. Ali ta će večer biti prepuna neugodnih iznenađenja za Gokhana.

88.epizoda - srijeda 16. ožujka
Diruba dobije srčani udar uslijed straha da bi Mehmet Fikri od Hikmeta mogao doznati istinu o njoj. Rukije je preveze u bolnicu nakon što je popila veliku količinu tableta. Mehmet Fikri, ne sluteći ništa, pati pokraj supruge koja se bori za život. Mehmet posvuda traži Nihan i sina. Mehmet javi tužiocu da je Nihan otela sina. Dilruba polako dolazi k sebi. Kenan ih ne napušta ni na trenutak. Hikmet zove Mehmeta Fikrija da se nađu. Gokhan ne može vjerovati u ono što čuje i pokušava doznati tko je novi čovjek u Baharinu životu. Pinar želi provesti večer nasamo sa svojim mužem i organizira posebnu večer.

89.epizoda - četvrtak 17. ožujka
Gumuš odlazi liječniku. Mora napraviti biospiju i to skriva od svih.Mehmet se potpuno unio u potragu za Nihan i sinom. I Ilker dolazi iz Amerike naći surpugu. Mehmet ne želi vjerovati da Ilker nije znao ništa o onome što se događa. Ali primoran je zajedno s Ilkerom, koji traži suprugu, krenuti u potragu za sinom. Hikmet posjeti Dilrubu u bolnici i zaprijeti joj da će on sve reći Mehmetu Fikriju prije povratka u London, ako ona sama to ne učini. Dilruba na kraju pronalazi način kako stisnuti Hikmeta u kut. Bježi iz bolnice i odlazi zatvoriti račun.

90.epizoda - petak 18. ožujka
Šadoglui se moraju boriti da se održe na nogama pred teškim vijestima koje stižu jedna za drugom. S jedne strane Gumušina biopsija i mogućnost da boluje od karcinoma, a s druge strane Mehmetov i Pinarin otac Ahmet, koji se tisućama kilometara daleko od kuće i svojih voljenih, bori za život. Šeref, usprkos svim prigovaranjima, ne želi otići posjetiti muža koji ju je ostavio zbog druge žene. Mehmet Fikri i Pinar odlaze zajedno. Gumuš dobiva rezultate biopsije. Šadoglui se mole da vijest koju će primiti ne bude loša. Didem pokušava naći način kako da se pomiri s Berkom. Budući da Berk uopće ne odgovara na sve te njezine napore, daje objašnjenje koje će sve šokirati.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju