Ljubav je bačena u ruke sudbine.

21.epizoda - 13. prosinac
Gumuš je loše, pada niza stube. Mehmet je šokiran, odvodi je u bolnicu. Mehmet doznaje da je Gumuš trudna te je slomljen. Cijela je obitelj u bolnici. Liječnici čine sve što je u njihovoj moći kako bi spasili dijete. Svi od njih očekuju sretne vijesti. Mehmet je ljut i napada majku, jer je skrivala od njega to da je Gumuš trudna. Misli da su svi znali prije njega, za što prvo krivi obitelj, a zatim sebe. Mehmet se boji da će s Gumuš ponovno doživjeti ono što je proživio s Nihal i u njemu se mnogo toga previre. Primaju vijest kojoj su se svi nadali, Gumušino je zdravstveno stanje dobro, ali liječnici nisu uspjeli spasiti dijete. Ta će vijest svima promijeniti život, a pogotovo Gumuš i Mehmetu. Ništa više neće biti kao prije.

22.epizoda - 14. prosinac
Prošla su dva mjeseca otkad se Gumuš vratila u Afjon. U tom se periodu svašta promijenilo, osim ljubavi koju Mehmet i Gumuš osjećaju jedno prema drugomu. Gumuš se vratila k baki i jedva spajaju kraj s krajem pa posvuda pokušava naći posao. Mehmet odlazi u Afjon, ali vraća se, a da nije uspio vidjeti Gumuš zbog čega se potpuno posvećuje poslu. Pinar i Onur vraćaju se s medenog mjeseca. Doznavši da je Gumuš otišla, oboje se jako rastuže. Mehmet Fikri operiran je i operacija je prošla uspješno. Obitelj je na okupu i svi očekuju povratak Mehmeta Fikrija iz Amerike. Mehmet Fikri pogledom traži Gumuš. Šeref mu slaže da joj je javila, ali da Gumuš nije željela doći. I Bahar je bijesna na Gumuš, jer je ostavila nezavršenu kreaciju. Mehmet Fikri obzani da će se povući s čela tvrtke. Tarik je siguran da će ga on naslijediti na tome mjestu. U trenutku kad vidi Onurovu i Pinarinu sreću, Mehmet odlučuje otići u Afjon. Nikom to ne govori i kreće na put. Gumuš doznaje da je njezina kreacija pobijedila na natječaju i šokira se kad ispred sebe ugleda Mehmeta. Ipak, odlučna je da mu se ne vrati. Gumuš izbjegava ostati nasamo s Mehmetom.

23.epizoda - 15. prosinac
Gumušino srce i misli pripadaju Mehmetu, ali odlučuje ostati pri svojoj odluci. Pobjeda na natječaju donijela joj je dvije ponude za posao. Jedna zahtijeva od nje da se trajno nastani u Afjonu, a druga da se vrati u Istanbul. Nikako se ne može odlučiti. Mehmet Fikri sve šokira svojom odlukom. Svi su uvjereni da će Mehmet vodeću poziciju prepustiti Tariku. Odluka da to mjesto prepusti Mehmetu podijeli obitelj. Tarik i Bahar ljuti su zbog te odluke. Derin pokušava iskoristiti što nema Gumuš i nalazi se s Mehmetom. Berk je lud, jer ga je Tugče prevarila. Esra je potištena zbog Gulsunina zaštitničkog stava prema Dogušu. Gumuš odlučuje prihvatiti posao u Istanbulu. Mehmet ima iznenađenje za nju.

24.epizoda - 16. prosinac
Gumuš odlazi na sastanak za posao i sreće Mehmeta. Mehmet je želi odbaciti donde, ali ona mu to ne dopušta. Mehmet je prati. Kad shvati da je jedan od Gumušinih potencijalnih suradnika muškarac, Mehmet ima ljubomorni ispad. Dok Gumuš s njima razgovara o poslu, Mehmet se smjesti za stol nasuprot. Na izlazu Mehmet povuče Gumuš na stranu kako bi je odvezao kući. Ali Gumuš izlazi iz auta i vraća se u hotel. Gulsun odlučuje posvojiti Doguša. Šeref se tomu suprotstavi. Nitko ne može shvatiti Šerefino ponašanje. Bahar još jedanput pokuša nagovoriti Berka da se vrati kući, ali bezuspješno. Mehmet i Onur počinju naporno raditi u tvrtki. Pinar se nalazi s Gumuš i zajedno odlaze tražiti kuću. Na kraju nalaze nešto što Gumuš odgovara. Gumuš je jako uzbuđena zbog novog posla i novog doma. Mehmet je nazove i kaže joj da se te večeri želi sastati s njome. Mehmet inzistira na tome da neće pustiti Gumuš od sebe. Ali poziv koji Mehmet prima u zadnjem trenutku promijenit će sve.

25.epizoda - 17. prosinac
Derin uspijeva u svom naumu. Upravo u trenutku kada Gumuš postaje blaža prema Mehmetu i mijenja svoje ponašanje prema njemu, Derinin telefonski poziv upropasti sve. Mehmet stiže u zadnjem trenutku i spašava Derin koja se želi baciti u more. Ali susreće se s neočekivanim raspletom. Derin želi da on bude otac djeteta kojeg nosi. Defne ima rođendan. Pinar i Onur pripremaju joj zabavu iznenađenja. Dolazi i Mehmet. Defne pokušava sve i svašta ne bi li se Gumuš i Mehmet približili. Šeref odlazi razgovarati s vlasnikom tvrtke u kojoj Gumuš počinje raditi i traži od njega da izbaci odande njezinu snahu. Gumuš je potresena tom viješću i slomljena je zbog onoga što čuje o Derin. Gumuš donosi šokantnu odluku za Mehmeta, ali i za samu sebe.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju