Djevojci Gumus je sudbina namijenila raskošan život i veliku ljubav, ali se na tom putu susreće s brojnim pričama ljudskih slabosti koje treba razriješiti.

106.epizoda - ponedjeljak 11. travnja
Mehmetovo stanje je teško i liječnici nisu optimistični. Jedan mu je bubreg potpuno raskomadan, a i drugi mu je teško ranjen. Postoji samo jedan način da Mehmet preživi. Gumuš će pokušati sve kako bi spasila svoga supruga, svoju ljubav, oca svoga djeteta...

107.epizoda - utorak 12. travnja
U bolnici su svi na iglama i čekaju. Brzo prozru laž koju je Gumuš izrekla kako bi spasila muža. Kako bi mogla donirati suprugu bubreg, ona prvo mora otkloniti postojeće smetnje.Ali Mehmet ne može toliko čekati.

108.epizoda - srijeda 13. travnja
Gumuš ne može stvar prepustiti sudbini. U bolnicu dovode teško ranjenog četrnaestogodišnjaka. Mehmetu odgovara dječakov bubreg. Ali se dječakova obitelj protivi da Mehmetu presade dječakov bubreg. Kada bi oni na to pristali, spasili bi Mehmetov život, ali i živote još dvojice muškaraca.

109.epizoda - četvrtak 14. travnja
Policija uhvati Mehmetove napadače. Onurovi napori rezultiraju otkrićem da je Kenan upleten u sve to.Mehmet je u komi. Gumuš i cijela obitelj danima ne napuštaju bolnicu. Svi su očajni.Gumuš nastavlja s terapijom i ne gubi nadu da će joj se stanje popraviti te da će moći presaditi njezin bubreg Mehmetu i tako mu spasiti život.

110.epizoda - petak 15. travnja
Pokušava sve uvjeriti u to i ohrabriti ih. Ali Šeref je klonula duhom i počinje se ponašati kao da je Mehmet već umro. Stavlja Mehmetove cipele pred vrata i počinje s pripremama za pogreb. Gumuš strpljivo svakoga dana odlazi k mužu i preklinje ga da se ne predaje.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju