Peta sezona popularne serije donosi nekoliko poznatih gostujućih imena. Tako će 'Frikovi' ugostiti prelijepu mladu glumicu Menu Suvari, zatim Freddieja Prinzea Jr. te glumicu Sheryl Lee poznatu po ulozi Laure Palmer u kultnoj seriji 'Twin Peaks'.

5.sez., 1.ep - 16. listopada
Shawn i Gus prepiru se tko će otpustiti njihova netom zaposlenoga pomoćnika Kena. Nadali su se da će imati kudikamo više posla otkako se Henry ponovno zaposlio u policiji, no prevarili su se pa je Ken izvukao deblji kraj. Na paradi u Kineskoj četvrti novinari intervjuiraju uglednika Arthura Chianga kadli se u povorku neprimjetno ušulja nindža odjeven u crno. Prikrada se Chiangovoj kćeri koja u tren oka nestaje.

5.sez., 2.ep - 17. listopada
Iz rijeke je izvučen auto u kojemu je mrtva žena, a očevid obavljaju Lassiter i Juliet. Ubrzo na poprište stižu Shawn i Gus. Nakon što pomnije pregleda auto, Shawn shvaća da žena nije bila sama pa pretpostavi da je ubijena.

5.sez., 3.ep - 18. listopada
Mladi Shawn, Gus i njihov prijatelj, šmokljan Dennis, dolaze u policiju posjetiti Henryja da vide srušeni NLO. Henry im kaže da je to bio meteorolški balon te tvrdi da NLO-i ne postoje.Vraćamo se u sadašnjost, u dom odvjetnika Kesslera koji priprema tužbu. Njegova se kuća naglo počinje tresti, a TV treperiti. Kessler pokušava popiti tablete, no više ih nema. Uto stiže njegov kolega Toby koji mu nosi spise i novu dozu tableta. Najedanput se na nebu pojavljuje svjetlost i na travnjak slijeće letjelica. Kad iz nje izađe vitko biće, Toby se uputi prema letjelici, a Kessler ga preklinje da ne ide.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju