U prvom nastavku serije nekad uspješna patentna pravnica Harriet Korn otpuštena je pa odluči krenuti ispočetka otvaranjem vlastitoga odvjetničkog ureda.

1. i 2.ep - 29. prosinca

U prvom nastavku serije nekad uspješna patentna pravnica Harriet Korn otpuštena je pa odluči krenuti ispočetka otvaranjem vlastitoga odvjetničkog ureda. Uz pomoć vrckave tajnice Jenne otvara ured u bivšoj trgovini cipela u opasnoj četvrti Cincinnatija. U svome prvom slučaju brani Malcolma Daviesa, problematičnog mladića koji je po treći put optužen za posjedovanje droge. U međuvremenu se perspektivni mladi odvjetnik Adam Branch pridruži uredu te brani Damiena Winslowa, „privatnog zaštitara“ koji je ranio pljačkaša praonice rublja.
Harry brani siromašnu 87-godišnjakinju koja je počinila oružanu pljačku da bi došla do novca za hranu. U međuvremenu, da bi impresionirao lijepu ženu (Irene Keng), Adam brani vlasnika obližnje praonice rublja koji nad zaposlenicima provodi strogu politiku jednoga djeteta. No ozbiljno je potresen kad shvati da je njegov suparnik nitko drugi nego razvikani i uvijek željan medijske pozornosti Tommy Jefferson (Christopher McDonald).
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju