Novi, uzbudljivi slučajevi detektivki bostonskog odjela za ubojstva.

1.ep - 3. lipnja

Bostonska detektivka Jane Rizzoli (Angie Harmon) i vještakinja Maura Isles (Sasha Alexander) istražuju ubojstvo bogatoga para počinjeno po uzoru na Kirurga, serijskog ubojicu. Način ubojstva odgovara serijskom ubojici, koji je jednom gotovo ubio Jane. Kirurg je iza rešetaka, ali čini se da je netko nastavio ondje gdje je on stao.

2.ep - 4. lipnja

Napetost je na vrhuncu dok ekipa istražuje mogućeg imitatora legendarnog Bostonskog Davitelja. Ili je to možda baš on, Bostonski Davitelj? U međuvremenu, Jane se prepire sa svojim novim šefom, poručnikom Grantom (Donnie Wahlberg), koji živi u susjedstvu u kojem je Jane odrasla. A Mauru muči njezina navika dijagnosticiranja svih i svega, uključujući i svojeg novog dečka.
Kratki opis: Napetost je na vrhuncu dok ekipa istražuje mogućeg imitatora legendarnog Bostonskog Davitelja. Jane se prepire sa svojim novim šefom poručnikom Grantom.

3.ep - 5. lipnja

Napetost je na vrhuncu dok ekipa istražuje mogućeg imitatora legendarnog Bostonskog Davitelja. Ili je to možda baš on, Bostonski Davitelj? U međuvremenu, Jane se prepire sa svojim novim šefom, poručnikom Grantom (Donnie Wahlberg), koji živi u susjedstvu u kojem je Jane odrasla. A Mauru muči njezina navika dijagnosticiranja svih i svega, uključujući i svojeg novog dečka. Kratki opis: Napetost je na vrhuncu dok ekipa istražuje mogućeg imitatora legendarnog Bostonskog Davitelja. Jane se prepire sa svojim novim šefom poručnikom Grantom.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju