Diva je još uvijek zarobljena u tijelu odvjetnice Jane - u novim epizodama prijeti joj otkaz, a ni u privatnom životu joj nije lakše: došlo je vrijeme da Graysonu kaže istinu…

2.sez, 8. i 9.ep - 23. rujna

 

Jane predstavlja modnu dizajnericu koja želi spriječiti izdavanje jedne knjige, navodno zbog netočnih činjenica. No uskoro saznaje da je Ellie imala potpuno drugi motiv. U međuvremenu Jane odlučuje ponovno se okušati u izlascima s Hankom, koji joj priređuje iznenađenje. Jane i Kim rade na slučaju diskriminacije, dok se Grayson bavi slučajem nekretnina u kojem njegov klijent tvrdi da mu je kuća ukleta, a približava se i Vanessi. Fred odlučuje pomoći Stacey oko problema s novcem na zanimljiv način.

 

2.sez, 10.ep - 24. rujna

Jane je zaposlena oko priznanja za svoj rad za policiju, no njenu veliku večer upropaštava žena koja je optužuje za krađu njezina muža. Grayson odlučuje saznati što je s Willovom kompanijom i također želi saznati gaji li Will još osjećaje prema Vanessi.

2.sez, 11.ep - 25. rujna

Jane je zaposlena oko još jednog zanimljivog slučaja, dok Parker i Kim predstavljaju producenta televizijskog programa kojeg sudionica u showu tuži za namjerno nanošenje emocionalne boli. Kim otkriva da ne želi nastaviti svoju vezu s Parkerom, a Fred se napokon odvažuje reći Stacey što osjeća prema njoj.

2.sez, 12.ep - 26. rujna

Jane se bavi slučajem djeteta kojeg maltretira djevojčica iz škole, a na sudu otkriva nešto što slučaj vodi u zanimljivom smjeru. U međuvremenu se Claire Harrison vraća u firmu u nadi da će dobiti rastavu od muža, no nailazi na nekoliko problema.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju