Diva je još uvijek zarobljena u tijelu odvjetnice Jane - u novim epizodama prijeti joj otkaz, a ni u privatnom životu joj nije lakše: došlo je vrijeme da Graysonu kaže istinu…

(Drop Dead Diva), SAD, 2010., serija

Sezona 2
13 epizoda
Autor: Josh Berman
Redatelj: James Hayman

Glume:
Brooke Elliott ..... Jane Bingum
Margaret Cho ........Teri Lee
Jackson Hurst ....... Grayson Kent
Kate Levering ...... Kim Kaswell
April Bowlby ...... Stacy Barrett
Ben Feldman……. Fred

Deb Dobkins je i dalje u tijelu inteligentne i sjajne Jane Bingum, a u novim je epizodama, nakon niza nesretnih okolnosti, njena budućnost ugrožena!

O radnji:

Nakon niza nesretnih okolnosti, Janeina budućnost je ugrožena, a prijeti joj i otkaz u odvjetničkom društvu Harrison & Parker. Jane svojim poslovnim umijećem uvjeri Jaya Parkera da je primi nazad. Odmah se primi posla, a njen prvi slučaj vezan je uz osmogodišnjakinju koja mora ići na eksperimentalnu operaciju srca. Također, mora uskladiti svoj prošli život sa sadašnjim, budući da radi zajedno s Debinim tugujućim dečkom Graysonom te živi sa Stacy, Debinom bivšom cimericom. U novim epizodama, Jane mora odlučiti kako će reći Graysonu za njihovu prošlost nakon što nova žena nenadano uđe u njegov život!

O likovima:

JANE
Jane je pametna i obzirna odvjetnica čija je životna preokupacija napraviti pravu stvar. Nesigurna je u svoj izgled, ali joj je, zahvaljujući Deb, samopouzdanje poraslo te njena inteligencija više nije u sjeni njezine, ne tako naočite, vanjštine.

DEB
Debina duša je u Janeinu tijelu, a prije svoje reinkarnacije je bila 22-ogodišnja manekenka. Prisiljena je živjeti u tijelu koje nije njezino te je svjesna da više ne izgleda kao top model. Upravo tako, Deb će shvatiti kako prave životne vrijednosti nisu vezane samo uz dobar izgled.

FRED
Fred je Janein anđeo čuvar. Radi sve što je u njegovoj moći kako bi u ravnotežu doveo svoje obveze prema Jane i prilagođavanje životu na zemlji.

STACY
Stacy je Debina najbolja prijateljica koja uskoro postaje i Janeina prijateljica. Ona je jedna od onih djevojaka kojima su najvažnije odjeća, obuća i šminka. Unatoč tome, Stacy je jako dobra i velikodušna osoba.

TERI
Teri je Janeina asistentica koja voli tetovirane muškarce. Ona je Janeina desna ruka koja joj pomaže u svakodnevnim dnevnim obvezama. Sretna je kad shvati da, osim Jane, pomaže i lijepom modelu zatočenom u njenom tijelu.

O glumcima:

Brooke Elliott (Jane Bingum) rođena je 1974. godine u Minnesoti, SAD-u. Studirala je kazališnu umjetnost na Western Michigan Universityju. Gostovala je u kriminalističkoj seriji 'Law & Order: Trial by Jury'. Uloga u seriji ‘Divino novo ruho’ priskrbila joj je nominacije za nagrade Prism i Satellite, a Elliott je pjevački sudjelovala na soundtracku serije. Za ulogu odvjetnice u ovoj seriji kritičari 'Los Angeles Timesa' su je opisali kao glumicu sa sposobnošću odličnog tempiranja komičnih trenutaka i velikom dramskom fleksibilnošću.

Margaret Cho (Teri Lee) je rođena 1968. godine u San Franciscu, a do svoje 16.godine radila je kao stand-up komičaraka. Cho je osvojila američku nagradu za najbolju žensku komičarku 1994. godine. Iste godine je ostvarila ulogu u kontroverznoj humorističnoj seriji 'All-American Girl'.

Jackson Hurst (Grayson Kent) rođen je 1979. godine u Houstonu, Texas. Završio je studij na ‘Baylor University's business school’ s dvostrukom specijalizacijom u međunarodnoj ekonomiji te upravljaju informacijskim sustavima. Ostvario je uloge u filmu 'Cleaner' gdje je glumio uz Samuela L. Jacksona i Evu Mendes te u filmu 'The Tree of Life' s Bradom Pittom i Sean Pennom. Zapažena je i njegova uloga u filmu 'The Mist', a svoju prvu glavnu ulogu ostvario je u filmu 'A Bird of the Air'.

Divino novo ruho na OYO.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju