Dok Janeina tužba u ime tinejdžerice koja je izgubila svijest na rave partyju dovodi do toga da Owen primi prijetnju smrću, Kim i Grayson zastupaju darivatelja sperme koji želi zadržati roditeljska prava.

4. sez., 10. ep., 15. lipnja

Bobbie Dobkins (u gostujućoj ulozi Sharon Lawrence) traži pomoć od Jane (Brooke Elliott) kada je polaznica plesne škole tuži zbog ozljede, a Grayson (Jackson Hurst) zastupa bivšu kolegicu iz srednje škole kojoj grad Lakewood ne želi platiti za skulpturu jer je smatra nepristojnom.

>>>> Kašmir mafija, 22. - 25. lipnja

4.sez., 11.ep. - 16. lipnja

Dok Janeina (Brooke Elliott) tužba u ime tinejdžerice koja je izgubila svijest na rave partyju dovodi do toga da Owen (Lex Medlin) primi prijetnju smrću, Kim (Kate Levering) i Grayson (Jackson Hurst) zastupaju darivatelja sperme koji želi zadržati roditeljska prava.

>>>> Na putu prema dolje, 20. lipnja

4.sez., 12.ep. - 17. lipnja
Jane (Brooke Elliott) se boji da je ugledni odvjetnik (u gostujućoj ulozi Dylam Walsh), njezin partner u tužbi protiv velike farmaceutske kompanije, duševno neuravnotežen. A kada se javi muškarac s tvrdnjom da je Stacyn izum zapravo njegov, Stacy (April Bowlby) mora pronaći prevaranticu Nikki LePree (u gostujućoj ulozi Kim Kardashian) da joj pomogne na sudu.
 

4.sez., 13.ep. - 19. lipnja
Dok nagovara prijateljicu da ukloni smrtonosni tumor na mozgu, Jane (Brooke Elliott) se mora suočiti s nerazriješenim osjećajima prema Graysonu (Jackson Hurst). A nakon što Stacy (April Bowlby) pomogne Kim (Kate Levering) u obrani country pjevačice optužene za pokušaj ubojstva bivšeg dečka, Jane teško doživljava pomoć svoje majke (u gostujućoj ulozi Faith Prince) dok se priprema za svoje vjenčanje.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju