Izvana samo običan tinejdžer, a zapravo posljednji borac protiv demona!

3.ep - 26. studenog
Mina šalje pomoć Ruby koja se zaprepasti kad ugleda scenu koja ju je dočekala. Očajnički pokušava deaktivirati bombu. No kad se na brojaču minuta pokaže brojka jedan, Ruby i dalje ne zna što će. Preostaje samo jedno: zatvoriti oči i prerezati jednu od dviju preostalih žica.

4.ep - 27. studenog
U međuvremenu Quincey se priprema iskoristiti Galvina kao mamac da bi uhvatio Lukea. Njegov plan upali i Luke dolazi spasiti Galvina. Quincey kreće po Lukea i započinje velika bitka. Mina, Galvin i Luke zajedno pokušavaju poraziti Quinceyja. Mina promatra dok se njezin sin bori posebnim pištoljem koji ga vraća u njegove prave godine, u dob od 125 godina, te on odmah umire. Mina moli Galvina i Lukea za oprost i obećava da ih više nikad neće iznevjeriti. Galvin joj govori da on to već zna. Mina odlazi, a Luke izražava iznenađenje, čini se da nije sve tako crno-bijelo kao što Galvin misli.

5.ep - 28. studenog
Mina i Galvin istražuju ubojstvo u glavnom gradu. Mina dobiva grozne vizije te se počinje bojati za Lukeovu sigurnost. Kad shvati da je ono što vidi simbol za osvetu, Galvin zna da je posrijedi nešto ozbiljno. Kako bi spasio Lukea od opasnosti, Galvin mu govori da se pritaji i kloni nepredvidljive budućnosti.Kad Rubi otkrije da se Luke može pretvoriti u ženu kako bi uhodio svoj plijen, oglasi se zvono za uzbunu. Shvaćaju da bi Alice mogla biti napola čovjek i da iskorištava Lukea.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju