Izvana samo običan tinejdžer, a zapravo posljednji borac protiv demona!

4.ep - ponedjeljak 11. lipnja
U međuvremenu Quincey se priprema iskoristiti Galvina kao mamac da bi uhvatio Lukea. Njegov plan upali i Luke dolazi spasiti Galvina. Quincey kreće po Lukea i započinje velika bitka. Mina, Galvin i Luke zajedno pokušavaju poraziti Quinceyja. Mina promatra dok se njezin sin bori posebnim pištoljem koji ga vraća u njegove prave godine, u dob od 125 godina, te on odmah umire. Mina moli Galvina i Lukea za oprost i obećava da ih više nikad neće iznevjeriti. Galvin joj govori da on to već zna. Mina odlazi, a Luke izražava iznenađenje, čini se da nije sve tako crno-bijelo kao što Galvin misli.

5.ep - utorak 12. lipnja
Mina i Galvin istražuju ubojstvo u glavnom gradu. Mina dobiva grozne vizije te se počinje bojati za Lukeovu sigurnost. Kad shvati da je ono što vidi simbol za osvetu, Galvin zna da je posrijedi nešto ozbiljno. Kako bi spasio Lukea od opasnosti, Galvin mu govori da se pritaji i kloni nepredvidljive budućnosti.

6.ep - srijeda 13. lipnja
Galvin i Mina moraju reći Lukeu okrutnu istinu i pobrinuti se da shvati da Thrip nije saveznik. No hoće li mu vjerovati? Bitka za Lukeovo povjerenje odvija se u napuštenom skladištu, no kao što je Thrip već dokazao, on nije lagani protivnik.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju