Johnu Rossu smeta težina prljava očeva posla koji mora obaviti i odlučuje se preseliti na Southfork. Svađa između Bobbyja i Ann nastavlja se jer je otkriveno da se ona obratila svojem bivšem, Carteru Rylandu, za pomoć oko obiteljskog problema.

5. ep. - 6. srpnja

Johnu Rossu smeta težina prljava očeva posla koji mora obaviti i odlučuje se preseliti na Southfork. Svađa između Bobbyja i Ann nastavlja se jer je otkriveno da se ona obratila svojem bivšem, Carteru Rylandu (gostujuća zvijezda s epizodnom ulogom MITCH PILEGGI – Dosjei X, Lovci na natprirodno), za pomoć oko obiteljskog problema. Rebecca Bobbyju i Christopheru daje informaciju za koju vjeruje da može spasiti ranč.


6. ep. - 7. srpnja

Rebecca Eleni otkriva tajnu koja će joj promijeniti život. I dalje ljutit zbog svađe s Bobbyjem, Annin bivši muž zahtijeva ispriku. Istodobno, Johna Rossa pritišću njegovi saveznici i on pokušava članove obitelji okrenuti jedne protiv drugih. Obiteljski je suradnik ubijen, a svi se pitaju tko je krivac. Gostujuća zvijezda s epizodnom ulogom MITCH PILEGGI pojavljuje se u ulozi Cartera Rylanda.


7. ep. - 8. srpnja

Nad kućom Ewinga nadvilo se ubojstvo i obitelj je prisiljena donijeti odluke... za dobrobit obitelji. Christopher je sve bliže svojem snu jer mu se javlja naftna kompanija zainteresirana za prava za njegovu tehnologiju vađenja metana. Ewingovi se bore kako bi zaštitili Southfork od pridošlica.


8. ep. - 9. srpnja

John Ross shvaća vrijednost obitelji kad mora birati između krvi i nafte. Sue Ellen i Rebecca postaju žrtve muškaraca koji bi im mogli upropastiti živote. A Ewingovi se moraju ponovno okupiti kad se u obitelji dogodi bolest.

>>>> Dallas, 13. - 14. srpnja

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju