U seriji „Dallas“ – temeljenoj na najpopularnijoj dramskoj seriji svih vremena – nastavlja se borba za energiju, moć, ljubav i novac, a tajne, urote i izdaje ponovno se udomaćuju u teksaškoj naftnoj dinastiji poznatoj kao obitelj Ewing.

1. ep. - 30. lipnja

U seriji „Dallas“ – temeljenoj na najpopularnijoj dramskoj seriji svih vremena – nastavlja se borba za energiju, moć, ljubav i novac, a tajne, urote i izdaje ponovno se udomaćuju u teksaškoj naftnoj dinastiji poznatoj kao obitelj Ewing. Legendarnim starijim Ewingovima pridružuje se sljedeća generacija, koja ambiciju i prijevaru odvodi na novu razinu.

>>>> Dallas, 6. - 9. srpnja

2.-3. ep. - 1. srpnja

Plan za preuzimanje kontrole nad Southforkom sve se više komplicira. Pojavljuju se dvije afere i ucjena te J. R. počinje postavljati previše pitanja. Istodobno, Christopher i Elena zatomljuju svoje osjećaje kako bi mogli poslovno surađivati. Ali možda i Rebecca ima neke svoje tajne.
Baš kada John Ross želi zatražiti svoje prirođeno pravo i oca učiniti ponosnim, J. R. se odluči preseliti na Southfork, a Ann je zbog toga očajna. Zakleti obiteljski neprijatelj Ewinga, Cliff Barnes (gostujuća zvijezda KEN KERCHEVAL - Dallas [izvorna serija]) vraća se i pokušava ponovno uspostaviti odnos s nećakom Christopherom. Šokantna objava u obitelji ujedno je i prilika da se zaliječe stare rane.


4. ep. - 2. srpnja

John Ross želi dobiti prednost nad jednim članom obitelji i pribjegava ucjeni, ali J. R. odlučuje situaciju riješiti na svoj način. Istodobno, Christopher se otvara Bobbyju i povjerava mu da ne zna kako izabrati između dviju žena koje voli.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju