Nakon što njezina sestrična rodi još jedno dijete, Fran pomaže Sylviji isplanirati obred obrezivanja

3. sez., 11.-12. ep. - 9. studenog

Nakon što njezina sestrična rodi još jedno dijete, Fran pomaže Sylviji isplanirati obred obrezivanja, a nakon što se Maggie požali da je Brighton gnjavi svojom novom kamerom, Fran ga angažira da snimi obred. U međuvremenu, nakon što je pronašla skriveni primjerak Maxwellova romana, Fran ga odlučuje objaviti, neovisno o tome što njezin šef misli o tome.

Nakon što je zatekao Maggie s njezinim dečkom, Maxwell zaključuje da je vrijeme da je pošalje u švicarski samostan na mali odmor. Uvjeren da će Maggie preburno reagirati čuje li tu vijest od njega, Maxwell zamoli Fran da joj priopći tu vijest. Međutim, na Franin prijedlog Maggie umjesto toga pristaje otići u izraelski kibuc.


3. sez., 13.-14. ep. - 10. studenog

Kada Tony Tortori dođe po svojeg sina, rastavljena oca Graciena prijatelja dojmila se Fran. Jednako oduševljena Tonyjem, Fran prihvaća njegov poziv na večeru ne znajući da je on zloglasni šef mafije. U međuvremenu, nakon što Brighton ucijeni Maggie kopijom njezina dnevnika, C. C. Maxwella dovodi u nezgodan položaj kad otpusti zvijezdu njihove nove predstave.

Dok se žurno spremaju za dobrotvornu priredbu s poznatim ličnostima, Maxwell Fran uvjerava da njezina torbica izgleda dobro. Ali kada časopis „Gloss“ objavi njezinu fotografiju s torbicom s namjerom da naglasi modni gaf, Maxwell je požalio jer ju je požurivao. Da bi imala bolje mišljenje o sebi i svojem modnom izričaju, Maxwell predloži da Fran dizajnira kostime za njegovu scenu u brodvejskoj dobrotvornoj priredbi.


3. sez., 15.-16. ep. - 11. studenog

Nakon što zatekne Maggie kako puši cigaretu, Fran misli da je može nagovoriti da prestane a da ne kaže Maxwellu. Stoga je dopustila da je uhvati na djelu, uvjerena da će Maxwellova reakcija biti dovoljna da prestraši Maggie. Međutim, nakon što on pretjera i nazove je glupačom, Fran zbog te uvrede daje otkaz.

Fran je dosadila rutina u obitelji Sheffield pa je odlučila nešto poduzeti. Maxwell se isprva ne slaže s njom, ali Fran će mu ubrzo dokazati da nema pravo. Ipak, kada Gracie zatraži dopuštenje da se ode igrati s prijateljem bez nadzora odraslih, Fran nije sigurna da je ona spremna na tako veliku promjenu, a tek kada se kod svojih roditelja požali da je njezin život dosadan, Fran će shvatiti da su stvari otišle predaleko i saznati da su se njezini roditelji rastali.

 

3. sez., 17.-18. ep. - 12. studenog

Dok je vani s Fran, Val prilazi muškarac koji je želi izvesti na spoj. Ubrzo zbog Paulyja Fran ostaje bez pozornosti i društva najbolje prijateljice te je prisiljena društvo potražiti u djeci i Maxwellu. Međutim, nakon što je on i Val nenajavljeno posjete, Fran saznaje da se Paulyju sviđa i ona. U međuvremenu, nakon što Maxwell odbije proglasiti C. C. partnericom u svojoj produkcijskoj tvrtki, ona daje ostavku.

Spoj na Valentinovo vraća Franinu vjeru u romantični vikend, a usamljeni Maxwell ne zna da ga C. C. kani zavesti. Ali nakon što Fran primi još jedan poziv za susret s tajnim obožavateljem na Valentinovo, ona je sigurna da je riječ o Maxwellu. Međutim, nakon što se spremila, shvatila je da ima dva spoja u isto vrijeme.

 

3. sez., 19.-20. ep. - 13. studenog

Fran saznaje za okupljanje članica modne agencije, a njezina majka stiže i obznanjuje da će ići na plastičnu operaciju. Premda misli da Sylviji ne treba operacija, Fran ipak pristaje ići s njom u ordinaciju kirurga. Međutim, nakon što sazna da će joj s godinama rasti stopala, Fran je iznenada zabrinuta za to kako će izgledati na okupljanju modela za stopala. Dok Fran u panici traži par cipela kojim će dokazati da se njezina stopala ne šire, i Gracie je iznenada opsjednuta mladolikim izgledom.

Unatoč pametnoj dosjetki kako da izvede Fran iz kuće, Maxwell ne može od Fran skriti da u kuću na sastanak dolazi Elizabeth Taylor. Premda je obećala da će se kloniti glumice tijekom njezina posjeta, Fran se domišljatom sabotažom domogla ulaznih vrata u trenutku dolaska gđe Taylor. Međutim, Fran je iznenađena saznavši da se njezina majka Sylvia već skriva u ormaru.

 

 

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju