Maxwell uvjeri Fran da ode na spoj sa zvijezdom sapunice kako bi ga lakše nagovorio da glumi u njegovoj predstavi.

9.-10. ep. - 5. listopada

Maxwell uvjeri Fran da ode na spoj sa zvijezdom sapunice kako bi ga lakše nagovorio da glumi u njegovoj predstavi.

Maxwellova stara dadilja dolazi u posjet i nezadovoljna je Fran i time kako obavlja posao dadilje.

11.-12. ep. - 6. listopada

Premda je bila šokirana kada joj je majka darovala dva grobna mjesta za rođendan, nakon što je stigla u pogrebno poduzeće da bi ih vratila, Fran saznaje da je rođendanski dar dio Sylvijina plana da je upozna s privlačnim samcem, pogrebnikom. Impresionirana njegovim smislom za humor, Fran pristaje na Steveov poziv na večeru, a Maggie ide na spoj s Philipom Drakeom, momkom njezinih snova. Maggie histerizira jer misli da nije dovoljno otmjena za Philipa, a Brighton je zabrinut jer misli da Fran zbog svojeg spoja neće moći napisati njegov seminar iz povijesti i prigovara da bi to naposljetku moglo dovesti do njezina odlaska iz obitelji.

Nakon što Udruga roditelja i učitelja u školi planira veliko natjecanje u ljepoti, Fran predlaže da Grace sudjeluje u njemu te da ga Maxwell dobrovoljno režira. Međutim, Maxwell odbija, ali nakon njegova i Franina odlaska na sastanak Udruge, ravnateljica ga moli za pomoć pa Maxwell predlaže da njegova dadilja uskoči i pripomogne umjesto njega. Premda je istaknula da nema gotovo nikakva iskustva s kazalištem, nakon što se nitko drugi nije javio za taj zadatak, Fran je postala redateljica natjecanja. Međutim, nakon što je odbila Maxwellove prijedloge koji bi pomogli da audicija prođe što jednostavnije, Fran izabire Grace za vodeću ulogu, a ne drugu, mnogo darovitiju učenicu iz razreda.

13.-14. ep. - 7. listopada

Nakon što Maxwell obznani da očekuje supermodel Chloe Simpson na večeri, Niles žurno, u posljednji trenutak, priprema bogatu večeru. Međutim, nakon što je otkrio da je Chloe slomila Maxwellu srce nakon burne ljubavne veze prije mnogo godina, Niles upozorava Fran da je njihov šef i dalje opčinjen modelom. Potom, nakon što Maxwell uzruja C. C. prijedlogom da svoju bivšu ljubavnicu preko vikenda odvede na audiciju u Southampton, Chloe obavlja poziv kojim Maggie dogovara audiciju za ugovor s agencijom za modele. 

Nakon što Fran pozove svojeg ujaka Irvinga da popravi pokvaren odvod u kući Sheffield, saznaje da je on sada toliko star da mu njegova 12-godišnja unuka Tiffany mora pomoći pronaći put. U međuvremenu, dok se Maxwell priprema za audiciju i niz prelijepih plesačica za svoj sljedeći mjuzikl, on odbija pustiti Maggie na njezin prvi tulum na kojem će biti i djevojčica i dječaka. Brighton i Tiffany na prvi pogled ne sviđaju se jedno drugomu pa se Fran bori s Irvingom i njegovim zadatkom, a Niles pokušava biti što bliže audiciji dok prelijepe glumice pokazuju svoj talent Maxwellu i C. C.

15.-16. ep. - 8. listopada

Nakon što se sve troje Sheffieldove djece razboli istodobno, Fran i Niles moraju podnositi njihove beskrajne zahtjeve. U međuvremenu, bliži se godišnjica okupljanja članica C. C.-na sestrinstva pa se ona trudi da se i Maxwell ne zarazi gripom koju imaju njegova djeca. Premda su se Maggie i Brighton dovoljno oporavili da odu u školu, Grace je pregledao liječnik koji joj je rekao da je ona zdrava, ali tvrdi da Fran smjesta mora izvaditi krajnike. Fran u bolnici posjećuje obitelj, a ona je zabrinuta zbog prevrata sudbine koji bi mogao okončati njezin život te dijeli svoju ovozemaljsku imovinu prije negoli ih otpravi.

Fran je primijetila da su članovi obitelji Sheffield napeti i nervozni te predlaže odlazak na odmor. Međutim, nakon što se svi slože s odmorištem u kojem ne bi morali provoditi vrijeme jedni s drugima, Fran ih podsjeća da bi obiteljski odmor trebali provesti zajedno. Stoga, nakon što Maxwell pristane odvesti djecu i dadilju u Floridu, C. C. ga prisiljava da povede i nju.

17.-18. ep. - 9. listopada

Nakon što Maxwellova sestra Jocelyn najavi da dolazi u posjet, on je iznenađen viješću da će sa sobom povesti i jednog muškarca. Ali nakon što se Jocelyn pojavi s Nigelom Waltersom, vojvodom od Salisburyja, Fran je iznenađena nedostatkom strasti između njih dvoje, posebice nakon što par objavi da je zaručen i da će se vjenčati. Potom, nakon što saznaju da je Fran nekoć bila savjetnica za organizaciju vjenčanja, Jocelyn i Nigel zamole je da im isplanira vjenčanje za sljedeći vikend. 

Uoči premijere Maxwellove nove predstave, on žali jer ne može angažirati uglednoga kazališnog kritičara Franka Bradleyja. Stoga, nakon što Grace spomene da Bradleyjev sin pohađa sate likovne kulture s njom, C. C. predlaže da do njega dođu organiziranjem druženja s Frankom Juniorom. Nakon što Fran istakne da se ne slaže s tom strategijom, ona i C. C. obrate se Maxwellu koji, premda ističe da je dadilja zadužena za djecu, odlučuje da bi možda bilo dobro da Grace odvede Franka Juniora u park.

 

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju