Nakon što Maxwell poželi razgovarati o jednom prijedlogu, Fran je uvjerena da je riječ o bračnoj ponudi.

2. sez., 17.-18. ep. - 26. listopada

Nakon što Maxwell poželi razgovarati o jednom prijedlogu, Fran je uvjerena da je riječ o bračnoj ponudi. Međutim, doznaje da on želi promijeniti svoju oporuku čime bi joj dopustio da se brine za djecu u slučaju njegove smrti. Ipak, kada Fran nabasa na zdravi jelovnik za večeru toga dana, smjesta pomišlja da Maxwellovim zahtjevima nije kraj i ne zna da je večera namijenjena važnom gostu kojeg Maxwell želi nagovoriti da uloži u njegovu novu predstavu. U međuvremenu, Grace je iznenađena nakon što se njezina prijateljica Erica zaljubi u Brightona.

Uoči još jednog nadmetanja s popularnim producentom Andrewom Lloydom Webberom, Maxwell odlučuje odustati prije negoli ga snađe, kao što je C. C. uvjerena, još jedan poraz. Međutim, Fran nije tako uvjerena u to i ohrabruje ga da pokuša zadiviti dramskog pisca Dakotu Williamsa kako bi osigurao pravo na njegovu, još nedovršenu, novu kazališnu predstavu. Premda Maxwell predlaže da Dakotu spoje s prelijepim supermodelom i izađu u noćni provod, Fran ima druge planove. Čuvši da je on priprosti južnjak i pušač koji voli alkohol, ona Dakoti pronalazi savršenu pratnju. Međutim, Maxwell prekasno saznaje da to nije nitko drugi nego Franina baka Yetta.


2. sez., 19.-20. ep. - 27. listopada

Maxwell, Maggie i Brighton odlaze sudjelovati u brodvejskoj ligi softballa, a Fran ostaje kod kuće nadzirati Graceino druženje i igru s prijateljem Willyjem. Međutim, Willyja je dopratio Kurt, zgodna muška dadilja za koju Fran smjesta pretpostavi da je gay. U međuvremenu, kada načuje raspravu o sapunici između Fran i Kurta, Grace zabunom zaključi da će ona i Willy postati roditelji.

Nakon što C. C. ne može naći smještaj za svojeg psa, Fran predlaže da Kestija nekoliko dana ostavi u kući obitelji Sheffield. Unatoč Maxwellovu protivljenju, Fran preuzima potpunu odgovornost za psa, a C. C. najavljuje njihov novi filmski ugovor sa Shari Lewis i njezinom lutkom Lambom Chopom. Ali nakon što Maxwell pristane trpjeti ih nekoliko dana, Franina je pozornost usmjerena prema slavnoj lutkarici te stoga Kesti može jesti sve što mu se nađe na putu.


2. sez., 21.-22. ep. - 28. listopada

Vidjevši da lako dobiva novac od svojeg oca, Fran predlaže da bi posao Maggie naučio što znači biti odgovoran. Ali Maxwella muči to što bi time mogli oduzeti posao nekomu komu je doista potreban. Stoga joj je Fran našla posao volonterke u bolnici. Premda je zabrinuta jer misli da izgleda smiješno u odori, Maggie se ubrzo svidi njezin posao i odgovornost. U međuvremenu, Maxwell nerado pristaje kušati hranu koju C. C. priprema na kulinarskom tečaju.

Čuvši kako Niles pjeva dok radi, Fran odlučuje iskoristiti taj nepoznat talent. Osim toga, njezinu sestru Nadine ostavio je muž i Fran želi da ona dođe živjeti k njoj neko vrijeme. Stoga, kada glumac koji je ispao iz važne audicije ostavi Maxwella i C. C. na cjedilu, Fran predlaže da angažiraju Nilesa umjesto njega, a Nadine kao kuharicu. Ali kada Nadine stigne, ona i Fran ubrzo se počinju svađati kao mačka i pas. U međuvremenu, Niles u potpunosti iskorištava svoj novi položaj i C. C. pretvara u svoju sluškinju.


2. sez., 23.-24. ep. - 29. listopada

Premda je Maggie uzbuđena zbog nadolazećeg natjecanja u ljubljenju, čija je svrha pronalazak djevojke za naslovnicu novog albuma glazbene zvijezde Billyja Raya Cyrusa, uvjerena je da ne može nadmašiti prijateljicu iz razreda Kirsten Hamilton. Ali nije očekivala da će uz njezina oca i njezin dečko Sean biti prisutan na natjecanju. Međutim, kada Fran istakne da bi se ovim natjecanjem mogao riješiti Seana, Maxwell se ipak prestane protiviti. U međuvremenu, kada Maggie Fran pokaže tko je Kirsten, Fran se baca na posao i odvraća Kirsten pozornost kako bi je držala podalje od natjecanja.

Zbog nadolazećeg odlaska u mirovinu kolegice dadilje, Fran se pridružuje organizaciji njezine oproštajne zabave. Međutim, kada Mona počne prigovarati u vezi sa svime, od toga da su njezinu sobu pretvorili u ormar, do debljanja od silne hrane koju je pripremao njihov batler, Fran shvaća da njezina budućnost ovisi isključivo o Sheffieldovoj djeci. U međuvremenu, dok se Fran priprema za otmjenu oproštajnu zabavu koju priređuje Monin šef, Maxwella muči teška prehlada.


2. sez., 25.-26. ep. - 30. listopada

Uoči proslave 16. rođendana Maggiene prijateljice, Fran Maggie vodi u Chatterbox, najpopularniji salon za uljepšavanje u njezinoj staroj četvrti u Queensu. Dok se spremaju za polazak, prelijepa mlada glumica koja je stigla u kuću obitelji Sheffield na svoju prvu veliku audiciju odvraća Franinu pozornost. Shvativši da se Mary Ruth uvalila preko glave, Fran joj najprije pokušava dati neke smjernice, ali nakon što joj se vrata slave zalupe u lice, Fran je poziva da pođe s njima i prijavi se za posao u Chatterboxu.

Premda se Brightonu ne sviđa ta ideja, Fran inzistira na tome da on ide s njom po svoje nove naočale. Ponudila se da obavi neke zadatke umjesto Maxwella dok je izvan kuće, ali zabunom je uzela neprocjenjivu originalnu stranicu bilješki Williama Shakespearea i zamijenila je za popis stvari koje treba obaviti. Potom, dok su se ona i Brighton vraćali kroz Central Park, opljačkani su, a Franina torbica s vrijednom umjetninom ukradena je. Nakon toga Brighton je uznemiren jer nije mogao ništa poduzeti u vezi s pljačkom.

>>>> Dadilja, 2.-6. studenog

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju